Connery

Sådan får du succes på Tinder: Denne søndag har du størst succesrate

Er du game?

Hvis dit nytårsforsæt er at finde den eneste ene via dating-platforme, så skal du sætte kryds i kalenderen på søndag d. 6. januar!

Søndagen går under navnet Single Sunday - her er folk ekstra aktive og kan defineres som årets absolutte mest travle swipe-dag over hele linjen. 

Via Tinders egne undersøgelser kan de konstatere, at der er 10% flere singler på Tinder end normalt, 35% højere Swipe-aktivitet og over 30% flere matches end på en almindelig dag. 

Og nu kan det blive endnu nemmere med funktionen Relationship Goals - her kan du ligesom en lille 'mærkat' fortælle, hvad du er interesseret i:

1) Noget seriøst

2) Noget seriøst — men åben for noget casual

3) Noget causal, men åben for noget seriøst

4) Noget casual

5) Nye venner

6) Tænker stadig over det

Er din Tinder-profil klar til søndagen? Ellers er der 10 gode Tinder-råd herunder:

ANNONCE
Sådan får du succes på Tinder

1) Sæt et mål for dit forhold

Det er attraktivt at være klar over, hvad du leder efter. Det hjælper også med at undgå det akavede spørgsmål "Så, hvad er du her for?", der uden tvivl er en romance killer. Uanset om du starter året med at lede efter en langsigtet partner eller bare en ven, så lad potentielle matches vide det.

2) En bio giver bedre matches

Profiler med biografier tiltrækker flere matches. Undgå at blive beige flagged og anklaget for ikke at gøre nok ud af din profil ved at inkludere et hurtigt og sjovt udsagn, der viser det bedste af dig, og samtidig giver dine potentielle matches lyst til mere. TINDER TIP: Prøv at holde dig væk fra den grundlæggende replik: "Her for en god tid, ikke for lang tid." Tro os, det hjælper ikke på dine chancer.

3) På jagt efter...

Ingen gider spilde deres tid - vælg mellem 1-3 livsstilstags for at sikre, at du kan skabe autentiske forbindelser med folk, der matcher din vibe.

4) Arbejd hårdt, match mere

Leder du efter en person, der deler dine studieinteresser? Måske er du en kreativ person på udkig efter en muse? En god måde at finde sit potentielle “ride or die”, eller blot indsnævre mulighederne, er ved at tilføje din uddannelse eller job til din bio. TINDER TIP: Vi ved, at trangen til at sige, at du har gået på livets (hårde) skole er stor, men modstå den. Dine potentielle matches vil takke dig.

5) WYA?

Giv potentielle matches klar besked og indstil din placering, så du kan møde folk i nærheden, hvis langdistance forhold ikke er noget, du er til. Mens vi er ved emnet: Vi forstår, at afstanden fra København til Aarhus betragtes som langdistance for nogle, så indstil din radius, så du kan møde folk i dit nabolag eller nabobyerne. Hvis du føler dig international, kan du udvide din horisont med Tinders Passport-funktion for at møde en sød fyr i Kroatien (eller hvor som helst i verden).

6) Fire er det magiske tal

Dine billeder er en god samtalestarter og viser samtidig, hvem du er, og hvad du er til. Vi ved faktisk, at fire er det perfekte antal af billeder, som du skal have på din profil. Sørg også for, at dit første billede tydeligt skildrer dit smukke ansigt - det er sådan, du lokker nye matches til. TINDER TIP: Giv din profil lidt kant ved at forbinde din IG, så nye billeder automatisk bliver uploadet, når du lægger dem op på IG - arbejd smartere, ikke hårdere.

7) Dine interesser er hotte

At finde fælles interesser er en af de nemmeste måder at få et godt forhold til en person på. Det er dine interesser, der gør dig unik, så fremhæv dem for at vise dit mest autentiske jeg. Ved at være tydelig omkring dine interesser, kan du matche med folk, der er mere tilbøjelige til at matche din energi.

8) Ikke-verificerede profiler er et rødt flag

Fotoverificer din profil for at hjælpe dine matches med at vide, at du er den ægte vare. Prøv at holde dig til kun at matche med verificerede profiler for at undgå at blive "catfished". TINDER TIP: Profiler med det blå kryds har større sandsynlighed for at få flere matches.

9) Musik er det 6. kærlighedssprog

Kan vi alle blive enige om, at musikforståelse er afgørende for et godt forhold? Sørg for at komme i kontakt med folk, der er på din bølgelængde, ved at tilføje din yndlingssang - dit livs soundtrack - til din profil via Spotify anthems. TINDER TIP: 40 % af medlemmerne mellem 18-25 år har deres hymne på deres profil og oplevede en stigning på næsten 10 % i antallet af matches4.

10) Udfold dine konvo-færdigheder

Jo mere aktiv du er på appen, jo mere vil du blive vist og set af andre brugere. Og der er da intet adrenalin-sus som at matche og straks chatte med en person, som måske viser sig at blive dit nye crush. Så vær ikke bange for at sende den første besked, for chancen er faktisk større for, at du får en besked tilbage, da 75 % af Gen Z-brugere svarer på modtaget beskeder inden for de første 30 minutter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce