Connery

Sådan får du mere filmstjernedrys i dit liv

Her i Danmark kan vejret ofte være lidt gråt, og hvis man har en kedelig hverdag, kan man føle at det hele er lidt leverpostejsfarvet og ikke særligt glamourøst. Læs med her, hvor vi giver dig fif til, hvordan du kan føle dig lidt mere som en filmstjerne, når gråvejret og leverpostejen sænker sig over dit liv.

Filmstjerner lever ofte et luksuriøst liv, som mange almindelige mennesker ville ønske, de også kunne leve. Rent faktisk er det en ganske lille promille af verdens befolkning, der lever på denne måde, og de fleste af os er altså henvist til et helt almindeligt liv, som paradoksalt nok er noget, de virkelig rige og berømte af og til drømmer om. Her kan man være i fred og gøre hvad man vil, uden at verdens slibrige ugeblade interesserer sig for det.

Tag på en eksotisk rejse

En af de ting, du kan gøre for at føle dig lidt mere filmstjerneagtig er at tage på en eksotisk rejse, for eksempel til Sri Lanka. Pak dit flotteste tøj og sving forbi frisøren inden afgang, så er du klar til en dejlig ferie i sus og dus. Husk at bestille et Sri Lanka visum inden du skal afsted, du kan nemt og hurtigt selv gøre det på computeren og få det leveret på din e-mail.

Gå til filmpremierer

Du kan også få lidt mere glamour ind i dit liv ved at gå til filmpremierer på de nyeste film. Her vil du ofte se nogle af de store filmstjerner, og det kan altså være en mulighed, hvis du interesserer dig for film og gerne vil have lidt mere af den verden. Tag noget smart tøj på, så du blender godt ind i billedet, men lad være med at klistre dig op af skuespillerne, det kan hurtigt blive pinligt for både dem og dig selv.

Vær lidt mere som Sean

Den sidste mulighed, vi vil se på her, er at prøve at blive lidt ligesom de store stjerner. Hvis du, som millioner af mænd rundt omkring i verden, ville ønske du var Sean Connery, kan du arbejde på din accent og prøve at efterligne hans helt særegne skotske charme, som har betaget så mange kvinder gennem tiden, ikke mindst på grund af hans rolle som James Bond.
Der er med andre ord flere indsatsområder, man kan se på, hvis der er gået lidt for meget hverdag i den, og man gerne vil have lidt mere stjernestøv ind i sit liv. Nogen gang kan det også gøre det at købe en omgang sushi og åbne en flaske champagne, for med denne luksusspise kan man kun føle, at man er noget helt særligt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce