Connery

Sådan får du iOS 7 til din iPhone

Apple offentliggjorde for noget tid siden at deres nye styresystem iOS 7 var på vej, og allerede dengang var klar i en beta-version til udviklere. Vi guider!

(Red: læs hele artiklen igennem inden du begynder at opgradere din iPhone. Dette er en how-to guide - du styrer selv hvad du gør med din iPhone)

Trin 1:


For at kunne installere softwaren og bare for at vi er sikre på at alt er ”up to date” så smut lige forbi www.apple.dk og hent den nyeste version af iTunes.

Trin 2:

Når du har installeret den nyeste version af iTunes skal du have fat i den software som passer til din iPhone. Softwaren som jeg har brugt og som jeg kan fortælle har virket upåklageligt (HUSK! Det er beta-version) finder du her: http://www.iosday.com/ios-7-beta-download/ . For at tjekke præcis hvilken model du har, vender du lige telefonen og kigger på teksten med småt forneden. I mit tilfælde står der her ”Model A1429” og til jeres info er den købt her til sommer og det er selvfølgelig en iPhone 5.
ANNONCE
apple.dk - Sådan får du iOS 7 til din iPhone apple.dk
Trin 3:
For at Apple accepterer din iPhone som en enhed med tilladelse til at have iOS 7 skal du først registrere din enhed på en udvikler-konto. Kender du en udvikler kan du spørge personen til råds, men gør du ikke, så koster dette desværre et lille beløb svarende til 8 dollar. Jeg har selv registreret min iPhone på siden
https://atfdl.com/register-udid/ og har ingen problemer haft med dette. Der kan gå op til 1 dag inden dit UDID-nummer er registreret på en udvikler-konto da personalet bag håndterer alle bestillinger manuelt, så giv det god tid. På siden finder du også en lille guide til hvordan du præcist finder dit UDID-nummer.

Trin 4:

Tilslut din iPhone til PC eller mac og vent på at iTunes åbner. Når siden med informationer omkring din iPhone dukker op, holder du nu knappen SHIFT nede samtidig med at du trykker gendan.
VIGTIGT! Husk at tage en sikkerhedskopi af din iPhone enten via iCloud eller iTunes inden du gendanner for senere at kunne hente alt dit indhold ned igen.
Når du har trykket på knappen ”Gendan” samtidig med at du har holdt SHIFT-knappen nede så ser du nu en pop-up hvor du nu skal finde den software du hentede ned i trin 2. Når du har fundet den, dobbeltklikker du blot på den.

Trin 5:

iTunes installerer nu den nye software og du kan blot slå benene op og vente. Efter lidt tid vågner din iPhone op igen og du skal nu indstille sprog og angive dit land. Herefter bliver du også spurgt om du vil hente en sikkerhedskopi og det er her du skal finde den sikkerhedskopi du oprettede lige inden du installerede iOS7.

Jeg fortryder at have installeret iOS7 – hvad gør jeg!?

Skulle du blive chokeret over den nye software eller fortryder du blot installationen, så skal du blot gennemgå de ovenstående trin igen, blot med en tidligere software, altså iOS 6 eller hvad du have måtte haft forinden. Dette kan gøres gennem iTunes hvor du nu blot trykker på ”Gendan” uden at holde SHIFT-knappen i bund, da vi nu vil have iTunes til selv at finde den software som passer til din iPhone hvilket på dette tidspunkt er iOS 6 og ikke iOS 7.

Selv synes jeg i starten at iOS 7 var utroligt grimt, men jeg er sidenhen blevet glad for designet og de nye andriod-inspirerede funktioner som drop-down menu og notifikationer i toppen, det fungerer super godt.

Smid en kommentar herunder med hvad du synes om systemet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce