Connery

Sådan får du en næsten ny iPhone

Det koster en pæn bunke tusind-lapper at gå ud af butikken med den nyeste iPhone i lommen. Men hvis man i stedet opgraderer til en lettere brugt model, kan det gøres meget billigere.  

Den nye iPhone 6S koster som udgangspunkt 5.799 kr. for den billigste model. Det er ikke ligefrem billigt, og de flest vil nok savne pengene lidt på kontoen. Men der findes altså et billigere alternativ. 2ndbest.dk er en af flere danske forhandlere, der sælger brugte iPhones, og her oplever de, at et stigende antal danskere vælger brugte iPhones frem for en spritny model. Ideen med brugte iPhones findes i øvrigt også i USA, hvor Buy.Gazelle,com lever af køb og salg af brugte iPhones. Uanset om man er på udkig efter en iPhone 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 plus, 6S eller en iPhone 6S Plus, kan man altså finde dem i næsten ny tilstand til en fornuftig pris.  

En sikker handel 

Garantien er en af fordelene ved på den måde at opgradere sin gamle mobil til en nyere model. For vælger man at købe en brugt mobil via tjenester som Den Blå Avis eller Gul&Gratis, er der ingen form for garanti. Man aner faktisk ikke, om man gør en god handel. For mobilen kan sagtens se flot og velfungerende ud, men der er altid en risiko for, at man køber katten i sækken. Det behøver ikke være, fordi sælgeren prøver at snyde. Men telefonen kan have fejl og mangler, som sælgeren bare ikke har opdaget. Det kræver en professionel at undersøge om en iPhone virker som den skal, og den ekspertise har almindelige brugere ikke. Så man er altså helt uden mulighed for at få penge eller en ny mobil, man køber en brugt iPhone, og den så dør to uger senere. Køber man sin brugte iPhone hos en forhandler, så gælder der to års reklamationsret på nøjagtig samme måde, som hvis man køber en spritny mobil. Og så er man også sikker på, at telefonen er tjekket grundigt igennem, for de første to år er det forhandleren, der giver garanti på mobilen.  

Har du penge liggende i skufferne 

Det er sjældent, vi smider den gamle mobil ud, når vi køber en ny. For hvem ved, hvornår vi har brug for en reservemobil? Men det er faktisk ret fjollet, i hvert fald hvis den gamle mobil er velfungerende og nogenlunde pæn. For så kan den nemlig blive penge værd, når du skal opgradere mobilen. Forhandlerne sælger nemlig ikke kun lettere brugte mobiltelefoner, de tager dem også i bytte. Kommer man ind med sin brugte mobil, kan man vælge at få pengene i hånden, eller man kan få et nedslag i prisen, når man køber en ny, brugt iPhone. Hvis man vælger at sælge sin brugte mobil samme sted, som man køber den næste, behøver man ikke engang tage ind til butikken. Hos flere forhandlere kan man nemlig gratis sende sin brugte mobil og så modtage sit køb med posten.  

Beskyt din iPhone 

Når man nu har sparet penge på at købe en brugt mobil, så er det ærgerligt, hvis telefonen får skrammer. Apples iPhones får stærkere og stærkere skærme, men det betyder ikke, at de er umulige at ødelægge. Vi er sikre på, at de fleste mennesker kender en eller flere iPhone ejere, der render rundt med en smadret skærm. Det er selvfølgelig muligt at få repareret sin iPhone, men det kan være en dyr fornøjelse på nogle af de nyere modeller. Derfor er det langt bedre at passe godt på mobilen ved for eksempel at bruge et cover af en eller anden slags. Selv et tyndt cover til få kroner giver en vis form for beskyttelse. Hvis man vil være helt sikker på at mobilen holder, kan man også investere i covers som dem Lifeproof laver. De er vandtætte og nærmest umulige at ødelægge, selv om de ikke ligefrem gør mobilen pænere at se på.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt