Connery

Sådan ændrede Robert Downey Jr. hele MCU-universet med en enkelt improviseret sætning

Stærk spiller fra starten af.

I år er det 13 år siden, at Iron Man kom på banen og var med til at kridte banen op til et vanvittigt MCU-eventyr.

Marvel-universet var på det tidspunkt i sin meget spæde begyndelse og havde ikke nogen anelse om, hvad potentialet i virkeligheden var.

Men Robert Downey Jr. i rollen som Tony Stark/Iron Man improviserede en ikonisk sætning som gjorde, at fremtiden for MCU for alvor var cementeret. 

Han tog et sats og det blev officielt en måde, som resten af MCU fortsatte på.

I den famøse slutscene i Iron Man, hvor Tony Stark er til en pressekonference og skal forsøge at mørklægge hele Iron Man-fadæsen? Der vælger han i stedet at indrømme sit alter ego med sætningen:

"I Am Iron Man".

Denne sætning var improviseret af Tony Stark og havde en slagkraft, som Marvel-folkene valgte at bruge i final cut - sådan lyder det i et interview med Kevin Feige.

Og foruden at være en ikonisk sætning, så var det ifølge MCU-direktør Kevin Feige også en katalysator, som gjorde, at de valgte at vige fra den sikre tilgang med 'hemmelige' identiteter i langt de fleste film og turde at gå egne veje i universet.

Kevin Feige har udtalt, at dette skelsættende øjeblik var den faktor, som gjorde, at MCU er blevet formet den måde, som fans elsker og værdsætter i dag.

De er tro til tegneserierne, men vælger alligevel at være kreative og modige i forhold til at tænke ud af boksen.

Så Iron Mans flabede kommentar og afsløringen af hans hemmelige identitet til folket?

Det satte lige ild til MCUs selvsikkerhed - og ja, resten er jo historie.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce