Connery

Så ruller boldene igen

Den danske sommer er ensbetydende med en masse ting. Godt vejr, er ikke nødvendigvis en af dem. Dog er det sikkert, at sommeren indgyder sæsonstart i div. fodboldligaer verden over. Herunder selvfølgelig også den danske Superliga.

Superliga

Superligaen byder ikke just verdens mest spektakulære og sprudlende fodbold, men vores individuelle lokale patriotisme gør dog, at de fleste har et eller andet tilhørsforhold til en dansk superligaklub, og selvom det rent fodboldtekniske niveau ikke er i verdensklasse, så kan kampene sagtens være spændende at se – specielt hvis du har valgt at spille på resultatet. Odds og live-spil – som f.eks. LeoVegas o. lign. er en nem- og ofte anvendt metode, til at gøre sport mere interessant for dig som tilskuer. Og så er det jo også en måde, at vinde lidt penge på, hvis du da ellers har nogenlunde indsigt i de respektive hold – eller bare er svineheldig, selvfølgelig. De to faktorer kan ofte forveksles.

Så hvis du nu f.eks. er AGF fan, så ved du jo godt, at det (som altid) først er ”næst’ år”, at ”de hvide” igen blander sig i toppen af superligaen.  Og derfor kan det jo være fristende, at gøre holdets kampe mere interessante, ved at sætte sin viden (og lidt penge) på højkant.

ANNONCE

Statistik er til for at blive brudt

Selvom det er fristende at forholde sig statistisk til sport, så er statistikker altså til for at blive brudt. I hvert fald er statistik ikke et validt grundlag for at kaste hele sin børneopsparing afsted efter en 2-1 sejr, fordi de sidste 8 ud af 10 kampe er endt således. Statistikkerne er med til at danne grundlag for bookmakernes odds, og – som du sikkert ved – jo lavere et odds er, desto større (statistisk) sandsynlighed er der for, at det holder. Men det er jo som sagt ”bare” statistik. Lave odds betyder således også lav potentiel gevinst, og det er jo mindre interessant at smide 10 kroner efter en kamp, hvis du kun kan få 10.5 kroner tilbage. Derfor skal man kombinere flere kampe, stole på sin mavefornemmelse og/eller sætte lidt flere penge på spil, hvis man ønsker et regulært tilskud til husholdningen.

Sidste sæsons vildeste odds for de danske spiludbydere, viste sig at være et ærkefjende opgør; AGF – Brøndby, på Århus stadion. En kamp de fleste AGF-fans gerne vil glemme, da den bød på en decideret udtværing på eget græs og en syngende lussing af et 0-7 nederlag til AGF’s gamle nemesis fra den københavnske vestegn, Brøndby IF.

Denne kamp var bemærkelsesværdig på flere parametre, men altså også i odds-regi. Den skulle nemlig vise sig, at koste spiludbyderne ekstremt dyrt. Selvom der kun var en lille håndfuld (meget optimistiske Brøndbyfans) der reelt troede og spillede på et 0-7 nederlag til AGF, så var oddsene så tårnhamrende høje, at den ene kamp endte som den – for bookmakerne – dyreste i hele 2016. Det er selvfølgelig ikke resultatet alene, der har gjort udfaldet, men hele måden, som man kan kombinere sine spil på, når man oddser. Jo mere specifik du tør være, desto større gevinst kan du høste – hvis du får ret, selvfølgelig.

Således er resultatet én ting, men også antallet af hjørnespark, indkast, offside-kendelser, gule og røde kort er det muligt at spille på, og jo mere du spiller, desto større potentielt udbytte, men også tilsvarende større chance for 0-udbytte, da du selvfølgelig skal ramme plet.

Danmarkshistoriens største odds-gevinst lyder på odds 220.000, hvilket vil sige, at du får indsatsen 220.000 gange igen. Gevinsten lød på ca. 1.5 mio. kroner, hvilket betyder, at spilleren ”kun” havde satset ca. 6 kroner på sin kupon. Havde han smidt en hundredkroneseddel, ville gevinsten have været 22 mio.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt