Connery

Så er det grillsæson!

Endelig - her er inspiration til årets kødbål

Hallelujah! Grillsæsonen er endelig kommet til Danmark!

Med op mod 25 grader i weekenden, er det endelig på tide at hive alt det vilde grillgrej frem igen, og stege nogle forbandet store bøffer. Af banen, pappa laver mad i aften! Gasgrills er blevet umådeligt populære her i landet, det er også super let at have med at gøre, men en ordentlig omgang barbecue skal altså have røg fra briketter... 

Jeg har gravet et par fornuftige frem, og et par gennemført ufornuftige, men til gengæld meget fantasifulde!

ANNONCE
Så er det grillsæson!
Så er det grillsæson!

Oaklahoma Joe's Grill

Det her er en grill der rent faktisk er indenfor rækkevidde. Oaklahoma Joe's er en halvstor bbq grill, der både griller, steger og ryger. 

Glødevognen er produceret i USA, men Dansk Supermarked har fået den hjem, og det betyder at den blandt andet kan findes i Bilka, til omkring 2700 kroner.

ANNONCE
Så er det grillsæson!

Weber Go-Anywhere Grill

I den modsatte ende af spektret har vi en lille transportabel sag fra Weber. Som det ses på billedet er det ikke en kuglegrill, men derimode en praktisk firkantet grill, med transporthåndtag, porcelænsemalje, og et grillareal på 41x25 centimeter - lige akkurat nok til to bøffer. 

Pris: Omkring 600 kroner - find nærmeste forhandler på Weber.com - eller Google. 

ANNONCE
Så er det grillsæson!

Star Wars Dødsstjerne Grill

I går var Star Wars dag, så ingen grillliste, uden en lille dødsstjerne-koger. Dødsstjernens udformning er helt perfekt til en kuglegrill, og det har amerikanske Fowndry fundet ud af. En lille sag med 38 cm diameter grillflade, og en vægt på 3,5 kilo.

Pris: Koster $100 på Fowndry.com

ANNONCE
Så er det grillsæson!

HEMI Grillen

HEMI Grillen er en klassiker blandt internettets legendariske grills. Desværre kan den ikke købes, da det var en one-off i forbindelse med en "What can you HEMI"-konkurrence tilbage i 2005, men fed er den. 

Grillen drives af en 5.7 liter V8 Hemi-motor, og kan klare godt 240 pølser på 3 minutter. Så er der fest folkens! 

ANNONCE
Så er det grillsæson!
Del

Seneste nyt