Connery

Så er der nyt aktion kamera til den ægte drengerøv

Go Pro har for nyligt lanceret deres nye kamera Go Pro HERO3. Kameraet byder på højere opløsninger, flere frames per second og en noget mindre vægt.

Go Pro HERO3
www.gopro.com - Så er der nyt aktion kamera til den ægte drengerøv www.gopro.com
Har du, som jeg, også ventet spændt på offentliggørelser af Go Pros nye tiltag, så sæt dig roligt tilbage og nyd, hvad de har hevet op af lommen.

Go Pro har igen lovet et kamera, som er to gange bedre end forgængeren, og det løfte må man sige de har holdt.
ANNONCE
Kameraet byder på opløsninger helt op til 4K, altså 3840x2160 pixels. 4K som vi også tidligere har omtalt i forbindelse med Sonys nye fladskærm på IFA-messen.

Udstyret med en processor som er dobbelt så hurtig, kan kameraet præstere en del mere end det nu forældede Go Pro HERO2.
ANNONCE
www.gopro.com - Så er der nyt aktion kamera til den ægte drengerøv www.gopro.com
Den nye og forbedrede ydeevne betyder derfor, at det nu er muligt at skyde video i fuld HD altså 1920x1080 pixels med helt op til 60 billeder/sekundet, hvor vi før var helt nede på 30.

Ydermere kan 1280x720 pixels nu også skydes med 120 billeder/sekundet mod de gamle 60 og 848x480 pixels med 240 billeder/sekundet mod 120 før.

Inkluderet i pakken får du nu også Wi-Fi Remote, så du kan styre kameraet trådløst. Dette blev også set i Go Pro’s video med Ryan Scheckler, hvor han styrer op til 50 kameraer med én fjernbetjening.
ANNONCE
Ryan Sheckler - Go Pro Remote
Oveni i den trådløse styring er det nu også muligt, med enten en smartphone eller tablet, at streame video direkte ved hjælp af den nye applikation – noget som jeg selv savnede ved 2’eren.

Hvornår kameraet sælges i Danmark er endnu ikke sikkert, men den nuværende pris i USA er omkring kr. 2900,-.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce