Connery

Så er der ny trailer til House of Cards

Sidste trailer, sidste sæson

House of Cards er under en måned fra den endelig premieredato, og som det efterhånden er blevet etableret, bliver der ikke noget Frank Underwood i den nye sæson. 

Til gengæld må Netflix arbejde rundt om de problemer, ved at sætte den tidligere førstefrue i scene som USA's første kvindelige præsident: Og hvis det står til traileren her, ser det ud til at hun bliver en rigtig modbydelig en af slagsen. Hvilket vi rent faktisk glæder os til. 

Om House of Cards sæson 6
Den sidste og sjette sæson af House of Cards har premiere på Netflix den 2. november. Golden Globe vinder og Emmy-nominerede Robin Wright vender tilbage som USA’s præsident i den prisvindende serie House of Cards. Hun er i selskab med Oscar-nominerede Diane Lane, Greg Kinnear, Cody Fern samt Patricia Clarkson og Emmy-nominerede Michael Kelly, Jayne Atkinson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott og Boris McGiver.

Med Melissa James Gibson og Frank Pugliese forsætter serien med de samme showrunners i sjette sæson, der også er executive producere sammen med Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunettu, Eric Roth, Michael Dobbs og Andrew Davies.
House of Cards er produceret af Donen/Dincher/Roth og Trigger Street Productions, Inc i samarbejde med Media Rights Capital for Netflix. 

ANNONCE
House of Cards | Sæson 6 ? officiel trailer
Del

Seneste nyt

Annonce