Connery

Så er der krig: Carole Baskin har overtaget Joe Exotics dyrepark

Ny dommerkendelse har ændret spillet.

Joe Exotic og hans famøse eventyr i dyreparken med tiger, entriger og menneskekrig tilsødede vores Corona-tid med en af de mest bizarre dokumentarer længe.

Og mens vi venter på at få flere sæsoner, biopics og andre projekter, som eftersigende er på vej med afsæt i Tiger King-universet - ja, så har spillet ændret sig drastisk.

Og hvad er det sket?

Intet mindre end selveste Carole Baskin - du ved, Joe Exotics dødsfjende . har overtaget Joes dyrepark i Oklahoma, som gik under navnet G.W. Zoo.

Parken har været i hænderne af den tvivlsomme makker Jeff Lowe, som nu er nødt til at overlevere parken til Baskin.

Og alt dette sker grundet en ny kendelse i en sag, hvor Joe Exotic beskyldes for at have overdraget rettighederne til sin dyrepark til sin kære moder i en af de helt store svindelsager. 

Dokumentaren på Netflix viste, at hvis Exotic tabte sin sag mod Big Cat Rescue - hvilket han gjorde - så skulle han af med næsten 1 million dollars samt parken. Som han snedigt overleverede til sin mor i tide.

Troede han.

Nu er parken i Baskins hænder, hvor Lowe har fået 120 dage til at pakke sine ting, sine store dyr og efterlade parken til Baskin-folkene.

Og Exotic?

Han har endnu ikke udtalt noget, men han har mulighed for at surmule over det i fængslet med sin dom på 22 år bag tremmer for forsøg på lejemord af Baskin. 

Vanvid. 

ANNONCE
Så er der krig: Carole Baskin har overtaget Joe Exotics dyrepark
Del

Seneste nyt

Annonce