Connery

Rygtebørsen

Så er det blevet vinter, der er sne på banerne og fodbold står stille. På nær den lille del af familien fodbold der hedder rygtebørsen. Denne lille plet på fodboldens landkort bliver pustet alvorligt op når alle andre lukker luften ud.

Det er tiden hvor man som fodboldfan eller bare almindelig fodboldinteresseret følger aviser og internet tæt for at læse om de nyeste rygter. Og rygterne har magt. Hvem husker ikke FCK"s aktiekurs der nåede rekordhøjder fordi B.T. bragte en artikel om at Michael Laudrup var på vej til klubben. Det var en and og det viste sig en lille måned senere at det handlede om lillebror Brian.

Hvad har denne sæsonpause så bragt af rygter. Når vi snakker danske spillere er der en del varme navne lige p.t. Thomas Gravesen sidder mere på bænken i Madrid end en grønlænder på Mozarts Plads. Rygterne har i flere omgange sendt ham til Manchester United der mangler en midtbane styrmand efter Roy Keanes exit. Sidste nyt i historien er at Man U. skulle have budt 30 millioner på Gravesen men at Madrid har takket nej.
ANNONCE
Rygtebørsen
En anden undelandsdansker der også bliver spekuleret en del i er Glasgow Rangers danske hurtigløber Peter Løvenkrands. Manden har for alvor fundet formen og har i de seneste 4 kampe sparket 7 kasser ind for blå skotter. Hans kontrakt udløber til sommer og forlængelsen har trukket i langdrag. Dels fordi Løvenkrands er træt af at sidde på bænken i Rangers og dels fordi han selv mener han er mere værd end Rangers vil give. Løvenkrands er braget igennem her i slutningen af året og synes selv der er gode muligheder for at få kontrakt i en anden europæisk klub. Rygterne svirrer om tysk fodbold men ingen navne er nævnt. Man kunne forestille sig ham som oplagt indkøbsobjekt for en større dansk fodboldklub.

En anden interessant dansker er Brøndbys unge, venstrebenede forsvarskomet Daniel Agger. Han menes allerede til sommer at være på vej til udlandet. Eller måske endda her i vinterpausen. Liverpool skulle eftersigende være første bejler på listen efter at de ikke fik fat i stortalentet Vivdic. 38 millioner skulle angiveligt være hvad Rafael Benitez er villig til at slippe for landsholdsspilleren Agger. Dette er dog ikke nok for Brøndby direktør Bjerregaard, han forlanger 44 milllioner for Agger. Men mon ikke de røde djævle til sidst ender med den unge dansker, det tror jeg. I Brøndby meldes det også at Jonas Kamper skulle være på vej til danskerklubben Bolton og at Morten Skoubo er på vej til at udskifte den blå/gule trøje med real sociedads.
ANNONCE
Rygtebørsen
Fck"s lille sydafrikaner, Elrio Van Heerden skulle være på vej til Belgiske Club Brügge efter han har meddelt sportsdirektør Niels Christian Holmstrøm at han ikke længere vil være en del af de Københavnske mesterskabskandidater og derfor er kontraktfri til sommer. Til gengæld formodes det at fck henter enten Seyi Olofinjana fra Wolverhampton eller det norske stortalent Brede Hangaland fra Allan Gaardes Viking Stavanger.

Sidst men ikke mindst er spekulationerne åbne om hvor hele Sveriges Henrik "henke" Larsson skal hen efter sit ophold på bænken i Barcelona. Helsingborg, Malmø, Tottenham, Brøndby og Fck har været nævn som bejlere til svenskerens underksrift. Jeg tror på Helsingborg, men hvem ved.

Rygterne er mange i denne sæson også men mest spændende er det at følge de unge danske talenter ved den kommende U-21 turnering. Der er tradition for at disse slutrunder er hjemsted for rigtig mange trænere, spejdere og agenter. Så mon ikke der er en del spekulationer efter en veloverstået U-21 slutrunde?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce