Connery

Rygte: Facebook klar med ny koncepttelefon

Facebook er efterhånden blevet en fast del af vores hverdag, men skal vi virkelig også til at have mobiler med Facebook logoet på?

Da Facebook meldte ud at de ville børsnoteres, regnede de fleste med en økonomisk himmelflugt fra kongen af de sociale medier. Siden er det dog kun gået ned af bakke, og det har betydet at Facebook har været nødsaget til at lede under samtlige sten, for at finde noget der kan bibeholde investorernes interesse og holde kursen på et nogenlunde niveau.
 
Nu er Facebook så igen kommet med et nyt tiltag: En Facebook koncept-mobil, i bedste stil, med aflang skærm, tilpasset til “væggen”, og som prikken over i’et har den kun én knap på fronten. Nemlig en ‘like’ knap.
ANNONCE
http://theultralinx.com/2012/06/facebook-phone-concept-2.html - Rygte: Facebook klar med ny koncepttelefon http://theultralinx.com/2012/06/facebook-phone-concept-2.html
Udover det har den også en kameraknap på siden, med et påtrykt Instagram logo. Facebook købte tidligere i år Instagram app’en af udviklerne for intet mindre end 1 milliard kroner. 
 
På den anden side er telefonen udstyret med vol+ og vol- knapper, ligesom Spotify også får plads til en knap. Det kunne tyde på at både Instagram og Spotify bliver en central del af Facebook, ligesom vi allerede nu mærker til integrationen af Facebook i diverse programmer og hjemmesider.
 
Det er stadig småt med de tekniske informationer, og telefonen er da heller ikke bekræftet officielt af Facebook endnu, men mon ikke om telefonen kan gå hen og blive en realitet?
 
Tror du den nye mobil vil blive et top eller flop?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce