Connery

Rutger Hauer filmer med Mick Øgendahl

Rutger Hauer filmer med Mick Øgendahl i ny dansk komedie Alle for én

Nordisk Film - Rutger Hauer filmer med Mick Øgendahl Nordisk Film

I disse dage filmer Hollywoodstjernen Rutger Hauer i Århus med holdet bag publikumssuccesen ”Blå Mænd”. I den nye komedie ”Alle for én” er producer Ronnie Fridthjof, instruktør Rasmus Heide og manuskriptforfatter/komiker Mick Øgendahl atter samlet. Denne gang om en noget anderledes dansk komedie. 

ANNONCE

Mick Øgendahl er klar i mælet: ”Intet ville være nemmere end at malke koen og fortsætte universet fra ”Blå Mænd”. Men for mig er den historie fortalt. Det ville være en personlig stagnation.”


De tre herrer Øgendahl, Heide og Fridthjof  har sat ambitionerne endnu højere. En ambition, der har ført en Hollywoodstjerne til landet. Rutger Hauer har gennem sin lange karriere medvirket i et hav af film og er mest kendt fra film som ”Blade Runner”, ”The Hitcher”, ”Sin City” og ”Batman Begins”.

ANNONCE
Instruktør Rasmus Heide har løbende fulgt hans karriere og udtaler: ”Rutger Hauer er en skuespiller, der tilfører alt han rører ved en ekstra dimension. Det er, som om, hans karakterer altid har en skyggeside, vi som publikum kun ser i glimt – det både fascinerer, river én med og skræmmer. Netop denne kvalitet ledte jeg efter.”
ANNONCE
Nordisk Film - Rutger Hauer filmer med Mick Øgendahl Nordisk Film
Rutger Hauer har omvendt også fået et godt øje til de tre drenges projekt - der gik blot få dage fra kontakten var skabt, og han fik manus, til han ringede til instruktør Rasmus Heide og var særdeles positiv over manuskriptet og glædede sig til at være med i filmen.
ANNONCE
En interesse, der også blev vel modtaget af filmens producer Ronnie Fridthjof: ”Jamen det er jo en drøm! At tænke sig, at vi nu får lov at arbejde med en af Hollywoods legender, det er næsten uvirkeligt. Jeg er ham meget taknemmelig for, at han vil hjælpe os - for i forhold til de store amerikanske budgetter, så har han valgt denne film, fordi han kan lide den og ikke fordi det er hans pensionsopsparing, der kommer til udbetaling.”
ANNONCE

I filmen kan man også opleve Jonatan Spang, Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl, Jon Lange, Lisa Werlinder, Charlotte Fich, Gordon Kennedy, Mille Dinesen m.fl.



"Alle for én" har premiere torsdag den 10. februar 2011 landet over.

Synopsis
Mick Øgendahl har denne gang skrevet en komedie om 4 charmerende drengerøve der var de bedste barndomsvenner. Problemet er blot, at Martin er blevet politimand alt imens Nikolaj, Ralf og Timo ikke altid kan finde ud af hvad der er dit og mit - uanset om det er hurtige biler eller kærester. Da de alle en dag står i Jaka-bov til halsen, tvinges de til at "lege" sammen som i de gamle dage hvor de var "Alle for én".

Rasmus Bjerg spiller sammen med Mick Øgendal, de to brødre Ralf og Timo i den umage vennegruppe. Flabede og rappe i replikken, men med en klar intelligensmæssige udfordring! Hvad den ene ikke har, det mangler den anden! Det gør det ikke altid nemt for ham der skal holde styr på tropperne bevare overblikket, deres ven Nikolaj.  Han spilles af endnu en populær stand-up’er og skuespiller Jonatan Spang, med kæphøj selvtillid og humoristisk overskud. 

Den ifølge vennerne, forræderiske barndomsven Martin spilles af Jon Lange, der debuterer i en hovedrolle som deres kammeratlige repræsentant for lovens stærke arm. Han har dog hverken den succes på jobbet eller i ægteskabet, som han selv synes, han fortjener. Nu øjner han imidlertid en mulighed for at redde sin karriere ved at "lege" med sine gamle venner, i et projekt, der er så vanvittigt, at selv de to tosser af et par brødre kan gøre nytte.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce