Connery

Rustur, Del 2

Sidste del om den sagnomspundne rustur...

Torsdag d. 26 august

Puha...hvor gjorde hovedet ondt, og der var ingen kropskoordination. Væltede ud af sengen. Skulle lave morgenmad kl. 9. Efter jeg halvt om halvt fik skåret et par stykker brød, væltede jeg tilbage i seng - fuldstændig ude af stand til at gøre andet end at sove. Kl. 11 var jeg dog frisk - ikke i ordets egentlige forstand - men klar nok til endnu en bajer. Dagen gik med at bade, drikke og spydkast med et mikadospil...
ANNONCE
Rustur, Del 2
Som et mere seriøst aspekt skulle man i dag bestemme sig for, hvilke personer man gerne ville i gruppe med. "Disse grupper gælder i alle fag og skal gerne holde indtil jul", var beskeden, vi fik fra vejlederne. Man fik lov til at skrive 2 navne på en seddel, og vejlederne ville så prøve at danne grupperne ud fra de ønsker, der kunne komme til at passe sammen. Det var en stor beslutning at skulle træffe så tidligt i forløbet, men på de få dage der var gået, havde man alligevel dannet sig et indtryk af, hvem man gerne ville arbejde sammen. Jeg fik kradset 2 navne ned. Resultatet ville blive offentliggjort dagen efter.

Om aftenen skulle vi så have "julefrokost på Riget", og jeg må indrømme, at jeg var meget imponeret over, hvad folk havde fundet på af bandager, sygeplejerskeuniformer osv. Min gamle hvide badekåbe kunne med sikkerhed udråbes til aftenens dårligste udklædning, men når først musikken spillede, kunne det jo være lige meget.

Som en ægte julefrokost stod menuen selvfølgelig på sild, snaps, ribbensteg, frikadeller og en masse rødkål. Dog manglede der ris a la mande, så aftenens menu får derfor kun 3 stjerner!

På nuværende tidspunkt var vi langt i forløbet, og jeg havde undervejs haft en konkurrence med en af mine medstuderende om, hvor mange øl, vi kunne drikke. Første disciplin denne aften gik ud på at spise 3 æg og bunde 1 øl så hurtigt som muligt. Da han var færdig med første æg, var jeg færdig med alle 3 og øllen. Sejrrigt gik jeg ud af køkkenet og aftenen fortsatte. Jeg lagde mig godt i front ved at drikke tæt i løbet af aftenen. Senere erindrer jeg at tage en bodytequila på min kvindelige vejleder. Men ak! Lysten til at vinde blev for stor og det lykkedes mig at drikke mig selv under bordet. Aftenen sluttede med, at jeg brækkede mig ud af et vindue...

Fredag d. 27 august
ANNONCE
Rustur, Del 2
Vågnede med onde, onde tømmermænd. Væltede ud af min seng og så til min rædsel, at jeg var en øl bagud i konkurrencen og regnskabet ville blive lukket samme morgen. Hvordan klarer man det? Tager to morgenbajere med det vuns! De havde meget svært ved at komme ned i maven, men jeg hader at tabe, så der var ingen vej uden om. Min konkurrent kunne slet ikke få en ned om morgenen, så sejren gik til mig. HURRA!

Hvad jeg vandt? Æren naturligvis samt en voksende ølvom og et ødelagt helbred!

Resten af forsamlingen var dog også i ussel stand. En af mine medstuderende havde fået drukket så meget, at han konstant brækkede sig. Til sidst var der dog ikke mere tilbage i maven, så jeg udfordrede ham til en morgenbajer, og så kunne han brække sig lidt igen!

Nu begyndte mareridtet. At rydde op efter 100 mennesker, der har drukket, brækket og pisset overalt de sidste 3 dage. Toiletterne var så slemme, at ikke engang hende den irriterende fra Ajax reklamen ville kunne få styr på det. Efter en hård kamp på et par timer lykkedes det dog at få gjort hytten nogenlunde i stand. En blanding af bagstivhed og Ajax aromaer gjorde, at de fleste var glade for at se busserne ankomme, så de kunne få en lur på vej tilbage til "Danmark".

Vi var dog nogle festglade idioter, der blev ved med at drikke i bussen til andre folks store irritation. Så kunne de jo være taget på en rolig campingferie til Gardersøen i stedet. Efter en mindre lur og et besøg på McDonalds ankom vi til Tuborg Havn i Hellerup. Skulle vi hjem? NEJ! Der var dømt "survival fest", hvor det bare gjaldt om at holde ud. De fleste gik dog efter en halv time og efter et par timer havde selv undertegnede fået nok. Fire dages intensiv druk havde sat sine spor. Nu skulle jeg bare sove!

Således sluttede en fed uge, der stod på druk, sjov og ballade. Men også en masse ting, som måske ikke virker så indlysende på nuværende tidspunkt. Mange vil mene, at det er for åndsvagt, at den danske ungdom skal kaste sig ud i denne sanseløse druk. Men rusturen rystede vores hold mere sammen end muligt på anden måde. Jeg vil klart anbefale folk, der starter næste år at deltage i disse festligheder. Det bliver som oftest en oplevelse for livet samt en god måde at komme lidt nærmere sine studiekammerater, som man skal bruge så mange år med.

Sidder du efter at have læst artiklerne og tænker, at det lyder som om hjernen er blevet drukket ud og intet andet, så tager du fejl! Det kan er svært at forklare, men en rustur skaber et fantastisk sammenhold og giver nogle sociale relationer, som ingen kan være foruden på et studie. Især nu, hvor ord som ensomhed og studietræthed præger hverdagen på studier landet over. Alt bliver nemmere hvis man har nogle venner, man har haft det sjovt med - allerede fra dag 1.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce