Connery

Rusland er ikke tilfredse med HBO's udlægning af Chernobyl, og arbejder nu på deres egen historie hvor amerikanske spioner bærer skylden

Verdens mest populære serie falder ikke i russernes smag

Chernobyl-serien på HBO bliver lige nu hyldet som verdens absolut bedste serie - men ikke alle har armene oppe over hovedet!

I Rusland er der nemlig flere, der ikke er glade for udlægningen af det sovjetiske styres håndtering af atom-katastrofen, og derfor er der nu smidt endnu mere brænde på en ny film om situationen, under russisk produktion.

Filmen der skulle være kommissioneret af den russiske tv-station NTV, omhandler en tapper KGB-officer, der kæmper en kamp, for at stoppe amerikanske efterretningstjenester, i at lykkedes med en mission, der i sidste ende fører til ulykken i reaktor 4. 

Denne film er netop nu under optagelse i Hviderusland, af instruktøren Alexei Muradov. 

Muradov har for nyligt udtalt til Moscow Times, at hans historie opererer med en (ubekræftet) teori, der omhandler CIAs involvering omkring eksplosionen i Chernobyl-værket. Ifølge ham, kan historikere nemlig ikke afvise, at der var en fjendlig agent tilstede på kraftværket, på den skæbnefulde dag. 

Hollywood Reporter rapporterer i øvrigt, at det russiske kulturministerium skulle have tilbudt op mod 30 millioner rubler, i produktionsstøtte til den nye film - der altså tager en helt anden drejning, end den vestlige udlægning af historien. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce