Connery

Roskilde Festival melder udsolgt af endags-billetter til Eminem

Årets hovenavn har sat seriøst skub i billetsalget

Da Roskilde Festival i mandags afslørede, at Eminem bliver hovednavn på Orange Scene, onsdag den 4. juli, satte det gang i en ekstrem hype - og åbenbart også billetsalget. 

I dag melder Festivalen nemlig ud, at der er udsolgt af endags-billetter til onsdag, hvor Eminem spiller. 

"Det forrygende billetsalg understreger virkelig Eminems helt særlige status blandt vores deltagere. Det bliver hans første koncert på dansk jord, og vi mærker i den grad, at det er en enestående begivenhed, som man ikke vil gå glip af. Vi oplever samtidig et markant løft i salget af partoutbilletter. Så det er tydeligt, at Eminem i selskab med navne som Gorillaz, Cardi B og Bruno Mars også går lige i hjertet hos de mange tusinder, som går efter den fulde Roskilde-oplevelse." fortæller Christina Bilde, Roskilde Festivals talskvinde. 

Det betyder, at du nu skal gå efter en Partout-billet til 2100 kroner, hvis du vil opleve Eminem optræde på dansk jord.

Still worth it, vil jeg personligt mene, og med hele festivalprogrammet i pakken, kan man også se frem til Gorillaz, Stormzy, Bruno Mars, Cardi B, Vince Staples, Nephew, Veto, Benal og mange flere.

I alt 175 navne kommer til at optræde på Roskilde Festival i år, du kan se hvem der allerede er offentliggjort her. Roskilde Festival Musik

ANNONCE
Roskilde Festival

Roskilde Festival finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

Roskilde Festival skabes af frivillige ildsjæle og er 100 % non-profit. Alt overskud doneres til kulturelle og velgørende formål af Foreningen Roskilde Festival. Siden begyndelsen i 70'erne har Roskilde Festival genereret over 320 millioner kroner til udlodning.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce