Connery

Roskilde Festival er klar med Doja Cat, Ice Spice og 33 andre nye navne

Plakaten til RF2024 har fået flere nye navne

Roskilde Festival er i gang med at sammensætte endnu et bredt program til årets festival, og har nu offentliggjort 25 nye navne, der slutter sig til et i forvejen spændende lineup, der tilslutter sig diverse navne som Foo Fighters, Skrillex og danske Gilli. 

Den seneste runde tilføjer aktuelle verdensstjerner som Doja Cat og Ice Spice.

"Doja Cat er intet mindre end et kæmpe scoop, og hun er et af de allermest ønskede navne hos vores festivaldeltagere. For fire år siden kunne vi se konturerne af en stjerne in spe, men siden har hun fuldstændig sprunget kurven på sin vej mod toppen. Hun er muligvis verdens mest hypede og populære rapper lige nu", siger Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén.

På den danske front, er det også en form for scoop - eller i hvert fald noget nyt, at danske Medina får sin første egen optræden på festivalen siden hendes debut for 15 år siden. 

"Medina er en del af den danske musikkanon, og mange af vores festivaldeltagere, og de musikere der brager frem lige nu, er vokset op med hende. Hun har gæsteoptrådt med flere musikere på vores scener med store jubelbrøl til følge, og hun er det, man bedst kan kalde en ung legende", siger Anders Wahrén.

Øvrige tilføjelser i denne runde tæller blandt andet rocklegenderne Jane's Addiction, og den populære danske rapper Icekiid. 

Mere info om Roskilde Festival 2024 på festivalens hjemmeside.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce