Connery

Roskilde Festival annoncerer ny bæredygtigheds-efterårsfestival

GRASP er en tre-dages festival i november

GRASP er en ny festival med flere afsendere, og mens Roskilde Festival står som primær afsender under annonceringen af det nye tiltag, er Roskilde Universitet, Ragnarock, Roskilde Festival Højskole og Roskilde Kommune også med inde over arrangementet. 

"Vi kalder det en festival for nye idéer, fordi forskere, kunstnere, studerende og nysgerrige deltagere kan lære rigtig meget nyt af hinanden. Corona-pandemien har vendt op og ned på vores hverdag, og klimakrisens omfang er for alvor gået op for de fleste. Lige nu kalder verden på helt nye idéer, og en tværfaglig vidensfestival fyldt med nysgerrige og videbegærlige deltagere er netop et sted, hvor nye idéer kan opstå og inspirere til forandringer." fortæller Signe Lopdrup, Roskilde Festivals administrerende direktør. 

GRASP Festival finder sted over tre dage, 18.-20. november 2021, og byder på et væld af forskellige indslag. 

Foruden kunstnere som Efterklang, Den Sorte Skole og Jenny Wilson, favner programmet også workshops om politisk økologi, musikbranchens bæredygtighed og et væld af paneler. 

Den nye festival vil styrke videndelingen mellem forskere, studerende, kunstnere, praktikere og civilsamfundsorganisationer og på den måde inspirere til nye bæredygtige forandringer i hverdagen.

Læs mere på GraspFestival.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt