Connery

ROOM får kapitalindsprøjtning og Bjarke Ingels i i advisory board

Morten Meisner-Jensen, serieiværksætteren der nok er bedst kendt for at sætte Mofibo i søen, har nu hentet en god sum penge til startuppet ROOM. 

ROOM, der producerer modulære løsninger til fremtidens kontorarbejdspladser, får nu tilført 12,5 million dollars fra førende amerikanske venturefonde og den danske arkitekt arkitekt Bjarke Ingels. 

ANNONCE
Morten Meisner-Jensen  - ROOM får kapitalindsprøjtning og Bjarke Ingels i i advisory board Morten Meisner-Jensen

"I de seneste år har vi set en stigende global efterspørgsel på korttidsleje, co-working og mere fleksible arbejdspladser. Den efterspørgsel er blevet kraftigt accelereret af den verdensomspændende corona-pandemi, der nu stiller store krav til forandring og bedre arbejdsmiljø. Hos ROOM skaber vi modulær arkitektur, der imødekommer virksomheders behov for forandring uden at bero på dyrt og tidskrævende byggeri og renovering. Fremtidens arbejdsplads efterspørger fleksibilitet og forandring, og derfor er vi stolte over at modtage mere end 80 mio. kroner i investering fra nogle af verdens førende venturefonde samt en investering fra Bjarke Ingels til at realisere vores vision om forandringsdygtig arkitektur," siger stifter Morten Meisner-Jensen.

Det tocifrede millionbeløb skal bruges til at fortsætte ROOMs videre vækstrejse og udvide virksomhedens produktportefølje, der allerede den næste måned byder på tre nye produkter.

Således får virksomhedens kerneprodukt, en lydisoleret telefonboks, der giver ansatte i storrumskontorer muligheden for at søge ro til et vigtigt opkald eller en opgave, selskab af flere modulære arkitekturløsninger, der skal imødekomme behovet for fleksibilitet, effektivitet og koncentration i de åbne kontorlandskaber. Blandt andet et modulært mødelokale for 2-4 personer og et privat kontor, der gør social distancering muligt - alt sammen uden behov for ombygning eller renovering.

Bjarke Ingels selv ser frem til at komme med til at præge markedet for modulær arkitektur, hvor han glæder sig over at træde ind i ROOMs advisory board:

”Adgang til bedre arkitektur bør være lettere tilgængeligt for alle. I mine øjne er ROOM en stærk demokratiserende løsning, som kan bane vejen for, at flere kan få større fleksibilitet ind i deres arbejdsmiljø. Jeg glæder mig derfor over investeringen i ROOM og samtidig at blive en del af virksomhedens advisory board,” siger Bjarke Ingels.

ANNONCE
Del

Seneste nyt