Connery

Ron Perlman tager ikke imod kritik på sociale medier!

Man skal ikke fucke med skuespilleren bag Hellboy, The Lich og Clay

Ron Perlman giver ingenting for trolls, eller andre folk der er uenige med ham, på sociale medier. Og det er han i den grad ude og vifte med en finger for, i dag.

Skuespilleren bag den klodsede Hellboy, den onde Clay, og en række solide badguy-roller gennem tiden, er i disse dage på arbejdsferie på Cuba, og deler flittigt ud af feriebillederne. Og som det altid er med sociale medier, er der nogen der har ondt et givent sted. En række kommentatorer på hans facebook-side tager nemlig til mæle overfor Cubas politiske historier. Det skete især da pearlman postede dette billede, med teksten: 

All politics aside, you wanna know what's wrong with Cuba?
Absolutely nuthin!!!!

ANNONCE
Ron Perlman tager ikke imod kritik på sociale medier!

Perlman, der i skrivende stund har 500.000 facebook-fans, viser sig at være mere nærtagende og til stede, på hans facebook-side, end mange andre kendte - og det kom til udtryk i kommentartråden, der bød på flere dårligt stemte kommentarer omkring Cubas politik, kombineret med kommentarer omkring Perlmans profession:

ANNONCE
Ron Perlman tager ikke imod kritik på sociale medier!

Men det lille vredesudbrud var ikke nok, for de irriterende kommentarer gik skuespilleren nok på, til at han et par timer efter uploadede følgende løftede finger, til folk han ikke magter. Good on you Perlman.

Del

Seneste nyt

Annonce