Connery

Romanen Holger

... gratis på internet

En amerikansk kapitalfond beslutter, at den vil eje Danmark og drive landet som et firma. Nogle danskere beslutter sig for at gøre modstand mod milliardæren, der er i færd med at købe os. Lederen af modstandbevægelsen kalder sig Holger, for ingen må vide, hvem han er. Det er nemlig kronprinsen, som i henhold til Grundloven ikke må være politisk aktiv.
ANNONCE
Romanen Holger
Romanen Holger er skrevet af veteranjournalisten Dan Larsen, kendt fra DR og TV2, Børsen og DR-programmet Harddisken. Han er ekspert i internet-medier, økonomi og internationale forhold, og han gør god brug af sin viden, fordi modstandbevægelsen i bogen må benytte sig af mobiltelefoner, SMS og internet for at samle danskerne til et socialt og politisk opgør med kapitalfondene.

- Jeg kalder Holger for "scenarie-fiktion", fordi det er særdeles realistisk nutidsroman. Faktisk kan man godt købe Danmark lovligt, men få mennesker er klar over, hvordan man kunne gøre det, fortæller forfatteren. På samme måde, er der ikke så mange, der ved, hvordan man starter en revolution til forsvar.

Spændingsromanen Holger er i boghandelen den 6. december, men den kan læses og høres gratis via internet på siden www.h-o-l-g-e-r.dk  Bogen bliver også podcastet gratis. Holgers roman-julekalender er forlaget Nugurts gave til danskerne og Danmark.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce