Connery

Rollespil

Hvad sker der lige for de der rollespillere?

Forleden var jeg i Århus, hvor jeg fra min plads bag rattet, lagde mærke til 3 løjerligt udseende mennesker. Det løjerlige var deres påklædning og...bevæbning.

Ikke alene var disse 3 personer iklædt tøj, der sikkert var på mode i tiden omkring slaget ved Hastings, men med sig havde de en bue, pile, et drabeligt udseende sværd i dødsensfarligt, 14 karats skumgummi beklædt med gaffer tape (..og ikke "gaffa"). En af dem var også bevæbnet med en Obelix kølle, der sikkert hedder noget andet og uhyre keltisk i fagsproget.

Fuck, hvor så de dumme ud. Ok, det ligger måske også lige præcis så langt fra min verden, som det overhovedet kan komme. Så måske er jeg ikke så pokkers objektiv i denne sag, men det vil jeg lade andre være. Jeg vil tillade mig at udstille disse typer lidt, vel vidende at en sag kan/skal ses fra begge sider.
ANNONCE
Rollespil
Det ændrer dog ikke på, at jeg stadig undrer mig over, hvorfor rollespil altid skal foregå i noget, der minder om middelalderen. Eller et underligt parallelunivers hvor der findes elvere, alfer, nisser, orker, smølfer, og, nå ja, troldmænd! Der forhekser en ung ridderlærling, der så skal omforhekses, og så skal rollespillerne, der naturligvis ikke hedder Kenneth, Simon og Louise, men Arnfred, Tjalfur og Ydun fra Røvballegård, ud og overtale den onde troldmand Ravndolf fra Disebjerget (spillet af købmandens søn, Søren) til at udlevere en trylleformular osv.

Det virker lidt som en kombination af paintball, den nordiske mytologi, frikvarter i 4. klasse, Tolkiens univers og keltisk-islandske sagn, der kommer til live i et sammenkog af pseudonørders trang til friluftsliv og samvær - med svagt aggressive tendenser.

Og så går de SÅ FUCKING MEGET op i det!

"Øh... jeg føler bare jeg er mere mig selv, når jeg er en ork fra den meget mørke skov".

Godt så! Måske skulle du liiige få tjekket om elevatoren går helt op, hvis du mener, at du i dit indre er en vanskabt, troldelignende, aggressiv og salvende bøhmand.

"Man får så meget motion, når man kæmper i de store slag".

Prøv sex (Samleje, kønslig omgang etc.)

...men hvad ved jeg. I kan da bare lalle rundt i en skov. Who cares?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce