Connery

ROKR er den nye iTunes-mobil

Billeder og informationer omkring den nye iTunes-mobil vælter frem på Internettet og intet ser ud til at være sikkert, men vi får forhåbentligt den endelige iTunes-mobil at se på tirsdag.

På tirsdag er dagen, hvor Motorola og Apple afslører det endelige produkt af deres samarbejde, som vi har ventet på i så lang tid - nemlig iTunes-mobilen, der har fået navnet Motorola ROKR.

Vi skulle allerede i starten af året, have set telefonen på CeBiT 2005 i Hannover, men telefonen blev kort før messens start, taget af programmet da man - efter sigende - fra producenternes side var utilfreds med designet.

Nu har Apple indkaldt medierne til "specielt" pressemøde på tirsdag og flere spekulationer går på, at det er den officielle iTunes lancering.

På MobileGazette.com har man vist billeder, der ifølge dem selv, er med Motorola som kilde. Billederne viser en tydelig design-efterfølger til Motorolas E398, men i et hvidt tema der slægter Apple iPod på. Specifikationerne på telefonen er sparsomme, men udvidelseskort, VGA-kamera, skærm på 176x220 pixel, Bluetooth og stereohøjtalere skulle være en del af den nye Motorola ROKR.

Billeder af Motorola ROKR (MobileGazette.com)
ANNONCE
ROKR er den nye iTunes-mobil
ROKR er den nye iTunes-mobil
Endvidere skulle ROKR selvfølgelig have en slags iTunes-software, der skal tage kampen op imod
Hvor overbevisende MobileGazette end lyder, bliver man i tvivl når man besøger MobilMagasinet.dk De har bragt andre billeder af selv samme ROKR iTunes-mobil, der afviger betydeligt fra ovenstående billeder.

Billeder af Motorola ROKR (MobilMagasinet.dk)
ANNONCE
ROKR er den nye iTunes-mobil
ROKR er den nye iTunes-mobil
Hvilke billeder der er de korrekte vides ikke, men én ting er sikkert. Vi vil her på TeleGEIL.dk følge sagen!
Del

Seneste nyt

Annonce