Connery

Rockstar Games donerer penge fra online salg af GTA og Red Dead Online til COVID19-ramte lokalsamfund

Mikrotranskationer er ikke en bestemt elsket del af online gaming, men de findes - og spilvirksomheden Rockstar Games printer nærmest deres egne penge på salg gennem GTA Online og Red Dead Online

I en nylig pressemeddelelse, fortæller Rockstar, at de donerer 5% af deres omsætning til at støtte andre under COVID-19 pandemien. 

Det sker i indtjeningsperioden fra 1. april til slutningen af maj, hvor fem procent af alt omsætningen fra køb i ovennævnte spil, doneres til indsatser for at forbedre forholdene for lokale foreninger og forretninger, der har det ekstra stramt efter den økonomiske nedgang, som pandemien har forårsaget. 

"These funds will be used to help local communities and businesses struggling with the impacts of COVID-19, both directly and by supporting some of the amazing organizations who are on the ground helping those affected by this crisis. As things progress, we will share more on these efforts."

Det er en flot gestus og gaming-branchen er en af de få steder i underholdningsbranchen, der rent omsætningsmæssigt ser et stigning gennem online tilstedeværelsen i disse tider.

Rockstar Games tjener enorme penge på in-game køb fra gamere, og 5% af rigtig mange penge, er vel ok penge?

Det lader til, at Arthur Morgan er blevet lidt mildere på sine gamle dage. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce