Connery

Robotfestival på Experimentarium

Er du vild med robotter, er dette måske lige noget for dig!

Robotterne er over os, og de er kommet for at blive. Som en del af vores hverdag - af vores fantasi - og ikke mindst af vores fremtid.
Robotfestival på Experimentarium
Men der er langt fra en beskidt svejserobot til en lille, pelsklædt robotsæl. Eller er der?
På den fire dage lange robotfestival kommer Experimentarium hele vejen rundt om robotterne, og publikum i alle aldre får her en enestående chance for at komme i nærkontakt med de fascinerende programmérbare maskiner.

Byg, styr, lær, se og oplev
Festivalen byder på masser af hands-on oplevelser for både 'robotfreaks' og børn og voksne, der bare er nysgerrige.
Alle værksteder og aktiviteter ledes af Experimentariums specialuddannede piloter samt roboteksperter fra DTU.

Hands-on og eksperter fra DTU
'Ideen til at afholde en stor robotfestival på Experimentarium, stammer oprindeligt fra DTU. De ønskede at udvide deres årligt tilbagevendende RoboCup konkurrence betragteligt og nå ud til et bredere publikum - i særdeleshed de unge. I den sammenhæng er det oplagt at inddrage Experimentarium. Vi har både ekspertisen og erfaringen til at udvikle spændende hands-on koncepter, så i år får hele familien lejlighed til at pille, røre, kigge og forundres.

Værksteder og et væld af aktiviteter
På festivalen kan Experimentariums gæster bl.a. bygge og programmere egne robotter, konkurrere mod industrirobotter, se 'robotnørderne' lægge sidste hånd på deres hjemmebyggede robotter, inden de store RoboCup Junior, - og RoboCup finaler og meget, meget mere ...

Er du robotfreak, eller bare interesseret i gadgets, så bør du lægge vejen forbi Experimentarium.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce