Connery

Robert Dursts mordsag efter The Jinx-dokumentaren er nu kommet for retten

Husker du 2005-dokumentaren på HBO?

Før Making a Murderer gjorde truecrime-dokumentarer til det nye sort, havde Netflix og HBO allerede leget med en række forskellige dokumentar-serier, som dykkede ned i vanvittige mordsager, som aldrig rigtig har fået en reel afslutning - de lægger i hvert fald op til diskussion!

Og en af de slags sager så vi  i den famøse HBO-dokumentarserie, The Jinx, fra 2015 - hvor vi fulgte den excentriske Robert Durst, som var nøglemistænkt i en række uopklarede mordsager.

Og SPOILER-ALERT, hvis du endnu ikke har set serien:

-

-

-

-

-

I slutningen af det sidste afsnit i miniserien bliver Robert Durst vist nogle relativt nye bevismaterialer, som filmholdet har strikket sammen med eksperter under deres optagelser - og Robert går på toilet uvidende om, at han stadig har mikrofon på.

I blandt en række mumlende ord får han flettet følgende ind: "Dræbte dem alle selvfølgelig. Hvad har jeg gjort?"

Og belysningen af sagen via dokumentaren hjalp på at få ham i spjældet i 2016 - FBI arrestede ham faktisk på aftenen, hvor finaleafsnittet blev vist!

Og nu står han endelig til at skulle for en dommer fortæller NY Post, hvor de vil kigge på sagen igen og måske få noget retfærdighed i spil for hans mulige ofre tilbage i 80'erne.

Den nu 76-årige Robert Durst erkender sig stadigvæk uskyldig i alle anklager.

Vanvittigt!

Hvis du ikke har binget The Jinx endnu, så fang den på HBO Nordic.

ANNONCE
Robert Dursts mordsag efter The Jinx-dokumentaren er nu kommet for retten
Del

Seneste nyt