Connery

Robert Downey Jr. får muligvis hovedrollen i et remake af Hitchcock-klassiker

Team Downey står for produktionen, med mulig hovedrolle til Downey Jr.

Paramount Pictuures har købt rettighederne til at lave et remake filmen "Vertigo" (En kvindes skygge) fra 1958. Den originale film, som blev instrueret af Alfred Hitchcock var i sin tid banebrydende med sine filmeffekter, en klassiker inden for thrillergenren, der blev nomineret til 2 Oscars, dog uden at vinde. 

Nu får den et remake, og det er ikke hvem som helst der muligvis kommer til at spille hovedrollen som John "Scottie" Ferguson, en pensioneret politimand.

Det er nemlig Robert Downey Jr. som er i kortene. Han og konen Susan Downey skal efter sigende producere filmen gennem deres produktionsfirma Team Downey, sammen med John Davis og John Fox fra Davis Entertainment. Ironman-skuespilleren har ikke været aktiv i sit skuespil på filmfronten siden Avengers Endgame i 2019, og Dr. Dolittle i 2020, så det er sandsynligt at han kommer til at tage hovedrollen i Vertigo

Manuskriptet står Peaky Blinders-skaberen Steven Knight for, så det er tunge skyts der bliver skudt med, til genskabelsen af Vertigo.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce