Connery

Roalds livsstilsblog: GROW UP! - guiden til at blive voksen

Små guides til den rigtige overgang til voksenlivet

Roalds livsstilsblog: GROW UP!  - guiden til at blive voksen

Vi lægger hårdt ud her i 1. lektion med læren om voksenonani.

TRIN 1: ONANI

Du sidder med denne artikel i hånden, hvilket betyder, at du enten er lidt af en drengerøv eller keder dig i venteværelset hos klamydialægen. Hvis det sidstnævnte er tilfældet: good luck with that! Men hvis du falder i den tvetydige kasse med etiketten ”Drengerøv”, så har du brug for at læse videre.

I de kommende udgivelser vil jeg give dig den ultimative guide til voksenlivet. Umodne drengerøve har en udløbsdato, og før eller siden vil kollegaerne, damerne og vennerne kræve, at du kan snakke om svære følelser, spise klamme oste, gå til vinsmagninger, se DR K, høre jazz og måske endda kunne lægge et husholdningsbudget eller føre lange samtaler om boliglån. Så det er på tide, at du får lidt vejledning i at blive en vaskeægte voksen mand.

ANNONCE

For nogle voksne kan det være en skammelig affære at masturbere. Men som voksen bør du i stedet omfavne aktiviteten som en kærlighedserklæring til dig selv.

Dagene, hvor du skulle frygte, at din mor brasede ind på dit værelse i samme øjeblik, som du var ved at komme, er passé. Som moden mand skal du stå ved dit riveri uden at blinke. Derfor er den bedste praksis, hvis du bliver opdaget - uanset om det er en kammerat, din mor, din kæreste eller en kollega – at holde øjenkontakt.

ANNONCE
Foto: Magnus Fröderberg/norden.org - Roalds livsstilsblog: GROW UP!  - guiden til at blive voksen Foto: Magnus Fröderberg/norden.org

Teknikken kaldes blandt voksne for ”AFR”. Det er kort for ”Anders Fogh Rasmussen” og er en henvisning til, at vores tidligere statsminister kunne undlade at blinke i adskillige minutter ad gangen selv i pressede situationer.

I praksis fungerer det således: Sidder du eksempelvis midt i en fræk solo-session (fordi du så din cougar-nabo lave yoga), og din værelseskammerat vælter uanmeldt ind i rummet, så skal du ikke gå i teenagepanik. Typisk ville man af ren flovhed tildække sig, råbe og kaste en potteplante efter indtrængeren. Men uanset hvor ubelejligt det kan opleves at blive afbrudt på denne måde, så holder du hovedet koldt.

Korrekt AFR dikterer, at du straks etablerer øjenkontakt med din roomie og ufortrødent fortsætter masturberingen uden at fortrække en mine. Og uden at blinke. Fra tid til anden kan denne teknik overraske den ubudne gæst så voldsomt, at vedkommende bliver stående som forstenet. I en sådan situation iværksætter du 2. fase af AFR, hvor du intensiverer onanien og øger gokketempoet. Stadig uden at slippe øjenkontakten, uden at blinke og helt tavs fortsætter du.

Hvis selv dette ikke automatisk får din ven til at grave sig ned under gulvbrædderne og skrubbe sine øjenæbler med en tandbørste, så må du fortsætte til 3. fase.

Denne sidste hardcore del af AFR udføres kun sjældent. De fleste mennesker som ved et uheld kommer til at overraske dig, mens du river den af, har pli nok til at fortrække fra scenen, allerede inden du når at overveje en AFR. Men hvis du er kommet hele vejen til 3. fase, så har du at gøre med en buddy, som enten er psyko- eller sociopat, aggressiv homoseksuel eller retarderet. I alle tre tilfælde er det givetvis noget, du burde vide om din værelseskammerat. En AFR i 3. fase betyder, at du gør dig færdig for øjnene af vedkommende. Stadig med et dødt pokerfjæs i et lydtomt rum. Med vidt opspilede øjne. Uden at blinke.

Som en rigtig voksen mand.

ANNONCE
Roalds livsstilsblog: GROW UP!  - guiden til at blive voksen
Roalds livsstilsblog: GROW UP!  - guiden til at blive voksen

Psst.. Hvis du kan lide Roalds skriverier, så bør du tjekke hans bog: Grow Up: Den ultimative håndbog til den umodne mand. Den er stærkt anbefalelsesværdig!

Find den her: Grow Up!

Klik her for at gå tilbage til magasinet. 

Del

Seneste nyt