Connery

Road Trip 3, del 2

Hvor fanden ligger Åstorp?

Første del findes ved et simpelt tryk her!

Magen til skod-by skal man lede længe efter, men efter vandet var blevet hældt fra kartoflerne, og en flaske champagne var blevet delt, så de to mere lyst på sagerne. På trods af forvirret gang rundt i cirkler lykkedes det dog at finde ned til Gammel Torv, som åbenbart er centrum, og her besluttede Showoff og Chradser sig for at bruge de sidste to øl på en rask ølstafet. Sjældent har Åstorp set så meget liv og gejst som den tirsdag eftermiddag. To lallende in
ANNONCE
Road Trip 3, del 2
Åstorp er i øvrigt i besiddelse af det mest usle udsigtspunkt i verden. Faktisk er det bare en bakke dækket af træer, så man ikke kan se noget som helst. Usselt! De to besluttede sig for at gøre kort proces med Åstorp og gik mod stationen. Showoff prøvede at fortælle en historie om, at den engang faktisk var brændt ned... Chradser var ikke i humør til flere historier og bad ham om at holde kæft, hvilket dog er en fysisk umulighed - for begge i øvrigt!

Billetter blev købt i automaten, og efter at Chradser heldigvis var smuttet over på den modsatte perron for at forhøre sig, om det dårlige forsøg på et tog var det, der gik til Helsingborg, kunne de to stige ombord. Her gik der ren barndom i de to (i forvejen ret barnlige) voksne mennesker, idet toget havde en legeplads. De skumle blikke de omkringsiddende mennesker gav prellede dog fuldstændigt af. Billetkontrolløren ville gerne se billetter, og aldrig i mands minde er det lykkedes et menneske at tabe en billet så hurtigt, som det skete for Showoff. Efter at have ledt samtlige lommer i gennem utallige gange, endte kontrolløren med at give et opgivende blik og klippede derfor i returbilletten til færgen, hvilket senere skulle vise sig at give problemer.

Tilbage på Helsinborg station blev der indkøbt et meget flot svensk flag, som Chradser var unaturligt glad for at gå og vifte med. Det undrede de to meget, at Sverige skulle være så dyrt. På vej på færgen skulle de tjekke billetter, og her kunne Showoff stolt fremvise sin billet, som allerede var blevet stemplet, som om han havde brugt den begge veje. Billetkvinden stod og stirrede på billetten, på Showoff og så på billetten igen.

Med sin fantastiske charme prøvede Showoff at fremstamme, at en væmmelig mand i en bus (staklen havde glemt at det faktisk var et tog, de rejste tilbage med) fra Åstorp havde stemplet hans uskyldige færgebillet. Med den mest sarkastiske stemme længe hørt sagde hun tørt: "jaaaaaaaa, bussan!"

Men i bitter erkendelse af, at de to ville gøre mere skade end gavn på svensk jord, lod hun dem ombord og følte på den måde, at hun havde tjent Sverige på den bedst tænkelige måde. Og ved Gud hvor havde hun ret!

Gensyn med Helsingør var uinteressant, så Chradser og Showoff skyndte sig ind i toget i mod København. De to rejsende var tydeligvis trætte efter så mange aktiviteter på én dag, og derfor var lunten meget kort overfor en mor, der ikke kunne få sit skodbarn til at holde kæft. Truslerne blev dog holdt til lavmælte, ubehagelige kommentarer.

Således sluttede en episk rejse på tværs af nationer. En tur fyldt med spænding, drama og sjov. Der skulle have været et fantastisk billedgalleri, men da det ikke lykkedes os at skaffe et digitalkamera til dagen, må I leve uden!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce