Connery

RIZRAZ

En restaurant, som serverer kold mad! Hvad fanden er meningen?

2 ud af 6 stjerner
RIZRAZ
RIZRAZ fillion gong gong, vil du være min mand så.................

Hvad fanden er meningen med at servere kold mad på en restaurant i Kbh?

Det er lørdag aften, klokken er 17:03, og kæresten spørger, om jeg ikke vil med hende og lillesøsteren på restauranten RIZRAZ. Hun havde været der med en veninde engang, og det havde bare været så god mad!

Fair nok, god mad lørdag aften... hmmm... Det skal man sgu da ikke tænke længe over, og da slet ikke hvis det er gratis. Vi starter bilen og kører de 55 km, som der er til København fra Borup. Til vores held finder vi en parkeringsplads rimelig tæt på RIZRAZ.

Vi kommer så ned til denne restaurant og får henvist et bord. Vi kigger lige på bufféten inden vi sætter os ned, og bestiller så noget at drikke. Man skal bestille kødet ved siden af menuen, så jeg bestiller en oksekebab til kr. 119,- inkl. buffét. Da vi alle har bestilt, går vi glade op til bufféten og tager noget mad. Det er en kæmpe buffét, der er alt muligt men kun med ris. Jeg elsker ris, så jeg tager jo lidt forskelligt - ris i karry, ris uden karry og hvad der ellers var af risretter.

Jeg sætter mig ned og siger skål, inden jeg får skrabet gaflen fuld af ris. Jeg løfter gaflen, og mine tanker henledes på den nydelse, jeg nu skal opleve, Lige idet jeg åbner min mund, tager gaflen ind i og tygger på risene, mærker jeg en ussel og meget ubehagelig fornemmelse af gammel kold mad, Hvad fanden sker der her?, udbryder jeg. Hvis jeg vil have kold mad, tager jeg sgu da ned på grillen efter lukketid. Min kæreste fortæller mig, at det er meningen, at det skal være koldt, men hvad fanden er det for en sindsforvirret person, som har fundet på at ris smager godt koldt?
ANNONCE
RIZRAZ
Fandeme nej, om jeg gider at spise kold mad og så til 120,-. Om så stedet hedder RIZRAZ eller ChinaTown, så rør jeg det ikke. Jeg finder op til bufféten igen i håbet om, at der er noget varm mad, men det eneste jeg kan få øje på er et fad med noget, som minder om lasange - bare uden pastaplader og oksekød! Men det er varmt! Jeg er ikke meget for at spise ting, som er grønt, rødt, gult, sort og ligner noget min fætter på 3 år har lavet derhjemme uden mine forældre så det. Men okay det er jo det eller de kolde ris alene. Jeg tager lidt op på tallerkenen og sætter mig ned igen. Jeg smager på det og finder ud af, at det smager fuldstændig som lasange. Det er faktisk ligefrem lækkert. Mere af det! Jeg får min kebab ned, og den er altså lækker. To spyd med kebabkød, grillet på kul (tror jeg), og det har en dejlig krydret smag. Efter at have siddet og diskuteret med min kæreste om stedet og den kolde mad, finder jeg ud, af at der er varme NORMALE ris oppe ved skranken! Man skal jo bare åbne øjnene en smule...

Men alt i alt er RIZRAZ ikke et sted, jeg ville komme foreløbigt, men efter jeg fandt de varme ris, må jeg sige at stedet er okay. Der er et bredt udvalg af retter, og deres "lasagne" smager fantastisk!

Jeg giver stedet 2 poter, fordi jeg mener, at man sidder lidt for tæt på de andre gæster. Og maden var jo kold!

Men tjek deres hjemmeside ud, og se om det er noget for dig!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce