Connery

Rings of Power gearer op til sæson 2 med actionpakket lanceringstrailer

Træder Sauron endelig i karakter?

Rings of Power er tilbage om ganske kort tid. Den første sæson af Amazon Studios megasatsning i Ringenes Herre-universet delte vandene en del i 2022, men den kommende sæson ser ud til at kunne rette op på en hel del af kritikken fra første runde.

Den første sæson af Magtringene har dog været en massiv succes, set af mere end 100 millioner mennesker verden over og streamet i mere end 32 milliarder minutter. Den længe ventede serie tiltrak mere end 25 millioner seere på verdensplan på sin første dag, hvilket er den største premiere i Prime Videos historie. 

Under alle omstændigheder var første sæson et spektakulært visuelt show, og de første trailere fra den kommende sæson to ser ud til at fortsætte den trend - og den nye lanceringstrailer er actionpakket med op til flere scener fra ekstremt store slag. 

I den 2. sæson af Rings of Power er vi forbi Saurons første switcharoo som et undercover-menneske, og alt hvad vi har set fra den nye sæson, ser ud til at gå tilbage i Silmarillion-stof, hvor Sauron antager elver-skikkelsen Annatar, i hvis skikkelse det gjorde ham i stand til at snyde elveren Kelebrimbor til at smede alle magtringene, på nær den ene som blev smedet i Mount Doom...

Den nye sæson ser ud til at være en god del af Saurons historie, hvor den faldne mørke fyrste skal forsøge at samle sin styrke, sine tropper, for at kunne slå de nævenyttige elvere, dværke og mennesker, der forsøger at stoppe hans mørke magtdømme. 

Sæson to af Rings of Power kickstartes den 29. august 2024 med de første tre afsnit, og herefter kommer der ugentlige afsnit frem til finalen den 3. oktober. 

ANNONCE
Rings of Power trailer 2
?si=XplwVrr1qFwAZ4np
Del

Seneste nyt