Connery

Rick og Michonne vender tilbage i 'The Walking Dead: The Ones Who Live'

Traileren for Walking Deads nye spinoff er landet

The Walking Dead vender tilbage - endnu en gang. Efter 11 sæsoner af hoveserien, der løb fra 2010 til 2021 og et væld af spin-offs og miniserier som 'Fear the Walking Dead', The Walking Dead: World Beyound, 'Tales of the Walking Dead' og 'The Walking Dead: Daryl Dixon', er seriens favoritpar Rick og  Michonne klar til et comeback. 

Andrew Lincoln vender tilbage for at spille Rick Grimes, mens Danai Gurira igen skal spille Michonne, med gensyn af andre kendte karakterer fra universet og en række nye tilkomne. 

The Walking Dead: The Ones Who Live er en spin-off, der har fået den monumentale opgave, at føre Rick og Michonne sammen igen, så fans af universet - forhåbentlig - kan få en happy ending til zombie-eventyret. 

Hovedserien The Walking Dead, har været lidt besværlig at følge med i herhjemme, hvor den har bouncet rundt mellem tv-udbydere og streamingtjenester, og i nogen omgange slet ikke været tilgængelig. Til trods for det, kører det for franchisens spin-off serier. I skrivende stund findes hovedserien både poå Viaplay og HBO Max, men det er kun sidstnævnte der tilbyder alle sæsonerne. 

Netop fordi The Walking Dead i USA udkommer på AMC+, der ikke har en direkte pendant i Danmark, er det svært at spå om, hvem der kommer til at samle The Ones Who Live op. Og hvornår det bliver. 

Men mens vi venter på den information, kan du se den nye trailer her. 

ANNONCE
The Walking Dead: The Ones Who Live
?si=zwbcyjt5o72Y1W3N
Del

Seneste nyt