Connery

Rick and Morty-skaberens shooter-spil er præcis hvad du tror det er

Justin Roilands: High on Life er pakket med wacky humor

Rick & Morty-skaberen kommende FPS-spil er tydeligvis et af slagsen, der køber dybt ind på samme type af humor som man enten elsker eller hader Rick and Morty for. 

Allerede da spillet blev annonceret tidligere på året, var det åbenlyst at en af de bærende kvaliteter ved et spil med talende våben, ville være hvad de våben så kommer til at tale om...

ANNONCE

Under Gamescom '22 fik vi et nyt kig på Justin Roilands kommende spil.

Den helt store gimmick i High on Life er at pistolerne i spillet rent faktisk er levende rumvæsener, væsener der danner en form for symbiotisk forhold til hovedpersonen - det danner grundlag for nogle vanvittige kommentarudvekslinger mellem spiller og pistol - og krydret med Roilands talent for at skrive raunchy vittigheder - noget der lyder ret sjovt. 

Spillet er måske ikke det mest hardcore FPS-spil, men har lidt vibes ala et bullethell spil, hvor der er rigtig mange projektiler i luften, men måske knapt så meget hastighed på dem, som man kender det fra regulære FPS-spil. Det inviterer selvfølgelig til masser af flair for bevægelse og hoppen rundt. 

High on Life udgives som konsoleksklusiv titel til Xbox, hvilket betyder man vil kunne spille det fra Xbox One, Xbox Series og Windows PC fra 13. december 2022.

ANNONCE
High on Life - Gamescom fremvisning
Del

Seneste nyt

Annonce