Connery

Rick and Morty sæson 6 - Dansk premiere

Wubba lubba dub dub.

Morty og Rick er endelig tilbage med den ventede sjette sæson, og Adult Swims prisvindende animationsserie, er nu blevet bekræftet af HBO Max til en dansk udgivelsesplan der følger den internationale premiere. Det betyder, at streamingtjenesten er klar med det første afsnit den 5. september 2022. 

Rick and Morty er stadig populært og til dato er serien blevet streamet over 10 milliarder gange på verdensplan. 

Forventningerne til den sjette sæson af serien er høje, for slutningen af fjerde sæson efterlod det umage makkerpar i en situation, som de ikke har befundet sig i tidligere. 

ANNONCE

I sæson 6 møder vi Rick og Morty, da vi sidst forlod dem - slidte og nedbrudte. Kan de tage sig sammen i tide til nye eventyr? Eller er de skyllet væk i et hav af pis? Hvem ved!? Pis! Familie! Intriger! En flok dinosaurer! Mere pis! Med andre ord: endnu en sæson, du ikke kan gå glip af.

Justin Roiland (Solar Opposites), Sarah Chalke (Scrubs), Chris Parnell (Saturday Night Live) og Spencer Grammer (greek) lægger stemmer til. Serien er skabt af Dan Harmon (Community) og Roiland, som også er seriens executive producers.

Den nye sæson af Rick and Morty har premiere mandag den 5. september på HBO Max og består af 10 afsnit. Første del af sæsonen (6A) består af seks af de ti afsnit.

ANNONCE
Del

Seneste nyt