Connery

Rick and Morty, Robot Chicken og Samurai Jack flytter ind hos HBO Nordic

Adult Swim indhold rykker ind på HBO Nordic

Rick and Morty og de andre populære Adult Swim serier får nu et nyt hjem på HBO Nordic. 

Der har indtil nu altid været stor forvirring om hvilken streamingtjeneste, der lander den nyeste sæson af Rick & Morty, men i en pressemeddelelse fortæller HBO, at de fremover tilbyder en række populære serier fra Adult Swim. 

Det kommer også til at gælde Rick and Morty sæson 4B, der "kommer senere på året".

ANNONCE
Den fulde liste over tilgængelige titler fra Adult Swim på HBO Nordic

Rick and Morty Sæson 1-4 (Sæson 4B bliver tilgængelig senere på året)
Robot Chicken, Sæson 1-9
Mr Pickles, Sæson 1-3
Primal, Sæson 1
Samurai Jack, Sæson 1-5
The Jellies, Sæson 1-2
The Shivering Truth, Sæson 1
Tigtone, Sæson 1

ANNONCE

"Fra og med den 28. april bliver en lang række prisvindende animations- og live action-serier fra Adult Swim tilgængelige på HBO Nordic. Adult Swim blev lanceret i 2001, og indholdet henvender sig primært til unge voksne.

Blandt de serier, der bliver tilgængelige, er Emmy-, Critic’s Choice- og IGN-vinderen, Rick and Morty, skabt af Dan Harmon og Justin Roiland. Serien er blandt andet blevet kaldt "Verdens mest originale animationsserie" (The Guardian) og "En af de allerbedste serier på TV" (Vulture). Sæson 1-3 samt første halvdel af den fjerde sæson bliver tilgængelige fra start. Den nye og sidste halvdel af fjerde sæson kommer senere på året.

En anden populær og prisvindende serie, der også bliver tilgængelig, er Robot Chicken. Det er Seth Green og Matt Senreich, der har skabt serien, og en lang række kendte skuespillere har lagt stemmer til gæsteroller gennem tiden, blandt andre Charlize Theron, Scarlett Johansson, Burt Reynolds, Ashton Kutcher, Cameron Diaz og David Hasselhoff. Sæson 1-9 bliver tilgængelige incl. de populære "specials"; DC, The Walking Dead og Star Wars.

Endnu en Emmy-vindende serie, hvor alle sæsoner bliver tilgængelige, er Genndy Tartakovskys anmelderroste serie, Samurai Jack. Tartakovsky står også bag den nye serie, Primal, der handler om en hulemand, som udvikler et usandsynligt venskab med en dinosaurus." lyder det fra HBO Nordic.

Adult Swim serierne er tilgængelige på HBO fra den 28. april 2020. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce