Connery

Rhino Bar København [Partycrewet]

Vi besøgte det stemningsfyldte Rhino Bar - Se hvordan vores aften forløb!

4 ud af 6 stjerner
Website: www.rhinobar.dk

Adresse: Nørregade 38, 1165 København 

Åbningstider: Tirsdag – Onsdag: 20:00-03:00, Torsdag: 20:00-04:00, Fredag og Lørdag: 16:00-05:00

Prisniveau: Prisniveauet ligger i omegnen af gennemsnittet for København.

Dresscode: Ingen dresscode eller sure dørmænd! Alle er velkommen.
 
ANNONCE
"Smager det godt, hvis jeg tager det i munden?" - Rhino Bar København [Partycrewet] "Smager det godt, hvis jeg tager det i munden?"
I sommers åbnede en ny bar på Nørregade som, i forhold til de resterende steder på denne gade, forsøger at fokusere på den gode, gamle værtshushygge – det måtte vi undersøge!

Vi startede traditionen tro med en solid omgang opvarmning inden vi begav os ud i nattelivet. At vi først var velkommen kl. 24.00 er en anden historie - men hvem gider også have et partycrew på besøg, før der er dukket gæster op?
 

Aftenens opvarmning

Den stod på ”alt godt fra barskabet”, eftersom der fra adskillige fester i domicilet på Frederiksberg havde hobet sig en del helt eller delvist tømte flasker op. Således blev der eksperimenteret med en ganske særlig drinksblanding, der bl.a. indeholdt Grey Goose, Fernet Branca og Chartreuse. Denne sammensætning fik en noget blandet modtagelse, men vi overlevede!
ANNONCE
Klokken nærmede sig 24.00, sjatterne var tømt og vi satte kursen mod Rhino Bar. Vel ankommet, præsenteret for den nydelige bartender-inde (se billedet herover) gik vi i baren. Stedet var fint, hyggeligt og ligefrem!

Det tog ikke længe, at erfare at Rhino Bar er et uofficielt sted for tidligere skibumser fra Val Thorens - flere af gæsterne kendte hinanden derfra og årsagen kan være, at barchefen nærmest er direkte importeret fra de franske alper, for at skulle fyre op for en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære i Nørregade!
ANNONCE
Øl og Connery.dk - der er ikke brug for mere! - Rhino Bar København [Partycrewet] Øl og Connery.dk - der er ikke brug for mere!
Når der er skibumser i farvandet betyder det også shots, Jäger Bombs og Chartreuse. Den type alkohol i maven, gjorde bestemt ikke aftenen mere kedelig!

Efter et par timer i baren, i crowden og lidt rundt over det hele trak vi stikket og rykkede ud i den kølige nat i København.

Beduggede og set i bakspejlet, er Rhino Bar en god ramme om en hyggelig aften, god stemning og favorabel service fra baren. Vi kan sagtens anbefale stedet - især hvis du gerne vil nyde værtshusstemning med kolde øl og cocktails... og hvem vil ikke gerne det?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce