Connery

Revive er kommet til Danmark: App afslører dine DNA-hemmeligheder og hjælper din sundhed

Marks kone blev helbredt af en genetisk baseret kostplan - nu er ægteparrets app en stor succes

Health tech-virksomheden Revive blev for få uger siden lanceret i Danmark. En app der giver dig personlige kost- og ernæringsplaner baseret på din unikke DNA og avanceret AI-teknologi. Uhh.

Fra personlig krise til global løsning

Revive blev grundlagt på baggrund af en personlig triumf. Mark Nottons kone, Katie, mistede brugen af sine hænder efter en kompliceret galdeblæreoperation, som udløste en række autoimmune reaktioner. Da lægerne ikke kunne finde en løsning, besluttede Mark at tage sagen i egen hånd. Han studerede biokemisk og ernæringsmæssig forskning og udviklede en genetisk baseret kostplan for at støtte Katies immunsystem. På blot tre uger var Katie smertefri og på vej mod fuld helbredelse. Succesen inspirerede dem til at starte Revive, så andre med lignende behov kunne få adgang til den livsændrende teknologi.

Videnskab og teknologi i verdensklasse

Revive-appen kombinerer banebrydende biokemisk forskning med avanceret genetisk analyse for at skabe unikke kostplaner skræddersyet til hver enkelt brugers DNA. Ved at analysere 200 millioner punkter på genomet giver appen en dybdegående indsigt i, hvordan kroppen fungerer på celleniveau. Revive's indbyggede måltidsanbefalingsmotor leverer derefter opskrifter optimeret til brugerens ernæringsmæssige behov.

Revive samarbejder med verdens førende ernæringseksperter og genetikere, herunder Paul Petrus fra Karolinska Institutet og Dr. Omer Elma og Dr. Sumanto Haldar fra University of Bournemouth. Eksperterne bidrager med forskning, der understøtter Revives mission om at give brugerne kontrol over deres eget helbred gennem genetisk indsigt.

"Vores mission hos Revive er at empower folk til at tage kontrol over deres eget helbred," siger Mark Notton. "Ved at kende vores egen genetiske sammensætning kan vi bedre forstå vores unikke behov for at forbedre vores helbred og generelle velbefindende."

Privatliv og sikkerhed

Når brugere indsender deres DNA-prøve til Revive, prioriteres privatliv og datasikkerhed højt, lyder det fra Revive, når man spørger en smule skeptisk ind til, hvad der sker med ens eget DNA. 

DNA-prøverne bliver anonymiseret og opbevaret sikkert i overensstemmelse med GDPR-reglerne. Alle genetiske data krypteres og gemmes på sikre servere i Tyskland. Revive understreger at de aldrig sælger brugernes personlige oplysninger og sikrer, at de altid har fuld kontrol over deres data, inklusive muligheden for at slette dem permanent.

ANNONCE

Revive-appen kan nu downloades gratis på iOS og Android. For at få adgang til avancerede funktioner som genetisk skræddersyning og ugentlige sundhedsrapporter kan brugerne abonnere for kun 199 DKK pr. måned. Revive tilbyder også en Genetic Analysis Pack for 1299 DKK, som giver en dybdegående genetisk analyse og personlige kostanbefalinger. Tør du prøve det af?

Som en del af sin globale lancering har Revive indgået et eksklusivt partnerskab med Samsung Nordic for at forbedre sundhedstilbuddene og introducere Revives ernæringsprogram til brugere i Norden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt