Gastronomisk Testzone Restaurant Substans: Michelin på jysk Et par ord fra den jyske Michelin-kok René Mammen Af Rasmus Krarup Jensen 17. oktober 2016 Læs også: Sådan undgår du at tage julemadens kalorier på for alvor Læs også: Baristakaffe til det lille køkken med Dedica Meastro Plus Del artikel Hvor vil du dele? Facebook LinkedIn Email Kopier link Gastronomisk Testzone Se flere artikler Mad Hvad spiser andre til årets nytårsfest? Mandekogebogens mest populære opskrifter Gastronomisk Testzone Sådan undgår du at tage julemadens kalorier på for alvor Gastronomisk Testzone Baristakaffe til det lille køkken med Dedica Meastro Plus Gastronomisk Testzone Test: Cozze 17″ elektrisk pizzaovn Gastronomisk Testzone Test: Witt Etna Rotante – Pizzaovn Alt det andet Scoville skalaen: Den eneste måling, der kan gøre selv den hårdeste person til grin