Connery

Restaurant Lyst indkapsler essensen af deres unikhed i stilren coffeetable-bog

Restaurant Lyst: Det kontrollerede, kreative kaos indkapslet i en bog.

Mens corona har raset igennem landskabet som en af de mest røvsyge orkaner i mands minde, så har en ting som restaurantbesøg været umulig på grund af restriktionerne i samfundet.

Heldigvis har der været nogle små lyspunkter på den front - eksempelvis Restaurant Lyst, som har udgivet en bog.

LYST - An Immersive Dining Experience.

ANNONCE
Restaurant Lyst indkapsler essensen af deres unikhed i stilren coffeetable-bog

g det er en ordentlig krabat af en bog, som blev udgivet i november 2020 og drønede ind på førstepladsen over de mest interessante og visuelt imponerende coffeetable-bøger sidste år.

Bogen er lidt som et utæmmet vilddyr, hvor man ikke kan orientere sig i et indholdsregister, men i stedet enten kan lade sig forføre af det omskiftelige fokus og de sanselige måder at fortælle eventyret på.

Lidt ligesom vi har set med Bo Bechs trilogiafslutning, The Relations Between Us, er det en bog, hvor du kan slå op på en ny side, hver gang du får fingrene i den, og opleve et nyt unikt kapitel og nyt visuelt eventyr - bogen balancerer mellem betagende arkitektur, madfilosofier og lækre, mundvandsfremkaldende billeder fra menuen.

Bogen er 400 sider tung, men indholdet føles på intet tidspunkt som fyld - bogen indikerer i stedet en brændende passion på alle tangenter hos Restaurant Lyst.

Hvad enten vi snakker lokalbefolkningen i Vejle, kokkene, arkitekterne eller alle de passionerede ildsjæle, som har været med til at skabe det.

Bogen er bygget op som både dansk og internationalt, hvor man får skiftevis anekdoter, billeder, beskrivelser, historier, personlige fortællinger og alskens godt fra både tilblivelsen, oplevelsen og omgivelserne.

Restaurant Lyst er raffineret rock-n-roll, hvor man kaster mange bolde i luften, men formår at gribe dem igen på en ny, innovativ og gribende måde - både på arkitekturen, menuen og omgivelserne - og forsøget på at indkapsle så kreativt et kaos, kan virke som en svær opgave.

Men bogen er så tæt man kommer på den glohede passion, som Lyst står for - uden rent faktisk selv sidde og nyde de forskellige tastings.

Bogen er både med til at vække sanserne omkring restauranten, men også kærligheden til naturens vildskab såvel som muligheder - og det gør den til lidt af en evergreen-størrelse, som i mange år vil pryde hylderne eller skuffen under sofabordet med sin råt og raffinerede tilgang til maden, naturen og livet.

ANNONCE
LYST - An Immersive Dining Experience

Forfatter: Morten Kirk Johansen

Sideantal: 400

Pris: 599 kroner

Del

Seneste nyt