Connery

Restaurant Hâidan: Ny gourmet-restaurant vil sætte Nordhavn på verdenskortet

finedining i fusion mellem kinesisk og skandinavisk.

Nu skal Nordhavn i spil, når vi snakker om gourmet-restauranter i Danmark - d. 24. august åbner dørene for Restaurant Hâidan i designhuset The Audo.

Restauranten skubbes i gang af den talentfulde chefkok Gabriele Rizzo, som blandt andet har stjerneoplevelser på bagen fra Jordnær og Geranium i København - samt blandt andet Benu og Coi i San Francisco. 

Nu er tiden kommet til at fortælle sin egen historie for Rizzo, som vil lave en smuk og elegant menusammensætning, som kombinerer kinesisk finedining med skandinavisk DNA.

- desuden strøet med italiensk temperament, og hvis det ikke lyder som den perfekte storm, så ved jeg ikke!

Ideen er at introducere gæster til smage og sammensætninger, som du aldrig har oplevet før - menuen bygges op af Rizzos livserfaringer op til nu, hvor vi kommer i gennem hans livsrejse i karrieren og livet generelt - bare på smagsfronten!

“Min vision om Hâidan er at skabe et sted, hvor vi overrasker vores gæster med nye kombinationer af smage og ingredienser, præsenteret på en smuk facon, som de ikke har oplevet før. Jeg er ikke bange for at udfordre og overraske mine gæster. Når du går ud for at spise, er der mere i det end blot at blive mæt. Det er også for at få fortalt en historie, for at blive underholdt og for at opleve noget nyt,” fortæller Gabriele Rizzo og uddyber: “Menuen er en fortolkning af mine oplevelser og erfaringer fra de mange steder, jeg har været og arbejdet. Kulturer, smage og mad, som jeg kan lide. Især det kinesiske køkken er undervurderet, der er mange muligheder her, i kombination med det skandinaviske og italienske køkken, og det vil jeg gerne vise gæsterne.”

Middagen vil bestå af 18 serveringer primært på fisk og skaldyr.

Restaurant Hâidan åbner torsdag 24. august. Frem til 6. september vil det være muligt at prøve Hâidans tastingmenu, mens køkkenet foretager de sidste justeringer, inden restauranten åbner med den faste menu 7. september.

Tjek priser og datoer herunder:

ANNONCE
Restaurant Hâidan

Hjemmeside

Menukort

Pris for tastingmenu til og med 6. september: 1.250 kr., vin- og drikkemenu 950 kr.

Pris for gourmetmenu fra 7. september: 1.800 kr., vin- og drikkemenu 950 kr.

Adresse: Århusgade 130, 2150 København

Åbningstider: Onsdag - lørdag kl. 18.00-21.30 (køkkenet lukker kl. 21.30)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce