Connery

Resident Evil Village er klar med gratis Virtual Reality-opdatering

Dyk direkte ind i Resident Evils dystre univers

PlayStation er lige på trapperne med deres nye Virtual Reality-headset til PlayStation 5, og det har fået en del spiludviklere til at arbejde på nye måder at præsentere deres titler på. 

Resident Evil Village, det 8. spil i den længevarende zombie-horror spilserie er klar til Virtual Reality - og det sker i form af en gratis DLC-opdatering til ejere af det fulde spil på PlayStation 5. 

Residen Evil Village VR mode er ikke bare et reskin af det oprindelige spil - Capcom har udviklet VR-mode dedikeret til at udnytte alle features på PlayStation VR2 - det betyder 4K grafik, understøttelse af eye-tracking og 3D lyd, sammen med et væsentligt sæt VR-tilpassede bevægelsesfeatures. Foruden at kunne skyde og blokere, er der også blevet plads til at genlade våben med magasiner, at benytte en kniv eller holde to pistoler af gangen - og ifølge traileren, ser det også ud til, at man kan give en lille klaverkoncert. 

Derudover handler det bare om at kæmpe sig igennem spillet, totalt indhyllet i Virtual Reality - og slippe levende gennem det! 

Resident Evil Village VR Mode udkommer på PlayStation 5 den 22. februar 2023. 

ANNONCE
Resident Evil Village VR
Del

Seneste nyt