Connery

Resident Evil - Outbreak File #2 til PS2

Resident Evil serien er tilbage på PS2. Denne gang med mulighed for online spil.

4 ud af 6 stjerner
Resident Evil - Outbreak File #2 til PS2
Den populære serie er klar med nye gys i Raccoon City. Spillet er mest lagt an på sin online del, hvor man kan spille med op til tre kammerater over internettet, for derved at højne sine chancer for at overleve i den zombieinficerede by.

Offlinespillet er ikke kæmpestort. Der er kun 5 forskellige scenarier at vælge imellem hvoraf den ene er en tutorial. De fire andre handler alle om at slippe ud af Raccoon Ciry inden regeringen bomber stedet tilbage til stenalderen. Ud over de fem missioner er der en masse forskellige bonuslir, som kan låses op ved at udføre missionerne og bestemte opgaver i missionerne.

Når man skal i gang, kan man vælge imellem 8 forskellige karakterer, som alle har deres egne specielle egenskaber. En kan bære flere ting end de andre, en kan heale osv. Derudover vælger man to yderligere, som følger en gennem spillet, og som kan hjælpe en, når panikken breder sig. Desværre er dine kammerater ikke de hurtigste snegle i skoven, så de kan godt blive et irritationsmoment. Uheldigvis er den lidt sløve kunstige intelligens ikke det eneste, der er lidt frustrerende i spillet. Styringen af karaktererne er en smule irriterende, når den kombineres med de mange kameravinkelskift. Man løber i en retning på en kameravinkel, når vinklen skifter og man stadig peger controlleren den samme vej, vender karakteren om. Det tager et stykke tid at vende sig til.

Til gengæld er der også nogle ret fede oplevelser at glæde sig over. Her skal den store zombieelefant der raserer zoologisk have i det første scenarie nævnes. Scenen hvor elefanten gør sin entre er intet mindre end fantastisk, og bæstet er en konstant årsag til sved på panden når man løber rundt i parken. Man ved aldrig hvornår den dukker op, men når den gør er det med at komme af banen - uhyret er ikke rart at komme i nærkamp med!

En anden feature, som gør spillet lidt specielt er, at man kan udveksle items med Outbrak file#1. Man kan altså hente det fede våben fra File#1 spillet over i 2'eren hvis man har lyst til det.
ANNONCE
Resident Evil - Outbreak File #2 til PS2
Grafik

Grafisk set er Outbreak File#2 ikke et vidunder, men brugen af de meget mørke og dystre farver gør stemningen bliver tilpas ubehagelig. Det skal også nævnes at mellemsekvenserne og introen er ret flotte (Specielt sekvensen hvor førnævnte elefant gør sin entre).

Lyd

Musikken i Outbreak File#2 er dyster, stemningsfuld og tro mod genren. Når der er monstre i nærheden skifter musikken til et mere febrilsk tempo, som er med til at kalde angsten frem. Desværre lader lydeffekterne lidt tilbage at ønske. Specielt de forskellige karakterers udbrud kunne godt varieres. Desuden er den konstante stakåndethed når der løbes en anelse trættende.
ANNONCE
Resident Evil - Outbreak File #2 til PS2
Multiplayer

Dette er det første Resident Evil spil til PS2, som giver spilleren mulighed for at spille online, og det giver dig muligheden for at spille sammen med karakterer, som agerer lidt mere intelligent end de computerstyrede spillere. Man kan ikke spille flere på en konsol.

Konklussion

Resident Evil Outbreak File#2 er et ok spil. Hvis man kan leve med de til tider irriterende kameravinkler og de lidt for stupide hjælpere, kan man bruge mange timer på at udforske de forskellige karakterer og missioner for at låse noget nyt lir op. Hvis man ikke er interesseret i at gentage missionerne mange gange, er der ikke meget underholdning i spillet, og så kan man lige så godt hygge sig med et af de gamle Resident Evil spil.

Besøg spillets hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce