Connery

Resident Evil 6 på hylderne i november

70.000 zombier.. Yes!!

ign.com - Resident Evil 6 på hylderne i november ign.com
For et par dage siden løftede Capcom sløret for, hvornår Resident Evil 6 vil ramme butikshylderne. Udgivelsen er sat til den 20. November 2012 for Playstation 3 og Xbox.

Det er indtil videre bekræftet, at Chris Redfield og Leon S. Kennedy vil fungere som main characters i det sjette kapitel af Resident Evil serien. Vi vil desuden møde en del nye personer i spillet, og så er der gensyn med Ashley Graham fra Resident Evil 4.

Udviklingsprocessen af spillet er i fuld gang, og har været i gang i to år. Capcom lover hele 70.000 zombier. Zombier der vil skille sig ud fra dem vi tidligere har set. Det vil i stor grad blive et gyser-overlevelsesspil, til forskel fra den fokus på aktion Resident Evil 5 havde.

Udover den offline co-op vi har set tidligere, vil man i Resident Evil 6 også have muligheden for at spille co-op online med op til 6 venner. Desuden vil der være en form for online multiplayer oplevelse hvor op til 8 personer kan deltage.

Der vil inden for de næste par måneder være nyt om en officiel demo.

Efter at have set traileren glæder jeg mig som et lille barn til at vende tilbage til Resident Evil universet. Resident Evil har på twitter ladet det slippe at hvis du kigger nøje på traileren, vil du kunne se små brudstykker af co-op gameplayet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt