Connery

Rememory: Ny sci-fi-thriller leger med teknologi, der kan gense andres minder

og Peter Dinklage aka. Tyrion som efterforsker!

Film med fokus på teknologi der kan manipulere med det menneskelige sind, har været på filmmarkedet i mange år - for nyligt i Inception med idéplantning i hovedet på andre mennesker eller i Transcendence, hvor Johnny Depps karakter overførte sin bevidsthed til en computer. 

Nu er der kommet en ny film på banen under navnet Rememory, som fokuserer på en verden, hvor man kan 'udvinde' folks minder og bruge dem i en eventuel efterforskning.

Filmen tager sit udgangspunkt i en videnskabsmands mystiske død efter sin opfindelse af apparatet, som kan gense andre folks minder - efterforskeren Sam Bloom (Peter Dinklage) kigger nærmere på maskineriet og forsøger at finde svaret på, hvorfor han mistede livet. 

Konceptet minder en smule om det tredje og sidste afsnit af hit-serien Black Mirror "The Entire History of You", hvor man kan gense sine egne minder via en chip i hovedet - det fungerer!

Traileren ser ganske interessant ud - se med herunder:

Filmen er sat til de amerikanske biografer d. 24. august, men det vides endnu ikke, om den kommer til de danske biografer. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce