Connery

Rejseliv: Københavns Lufthavn har fået nyt shoppingområde

CPH har fået nyt blod - og det er faktisk meget lækkert!

For nogle mennesker er lufthavne et af de værste steder at befinde sig. Og bevares, lufthavne er generelt ikke et fedt sted at være strandet, men skulle jeg vælge et sted ville Københavns Lufthavn være på toppen af shortlisten.

Og det er ikke mindst på grund af udvidelsen af shopping-området mellem terminal A og B.

Kan du mærke det? Der er en lille shopping-guide under opsejling.

ANNONCE
Rejseliv: Københavns Lufthavn har fået nyt shoppingområde

For mig at se, skal et succesfuldt lufthavns shop-område opfylde 3 vidt forskellige behov:

  1. Spisemuligheder.
  2. "Shit, jeg har glemt.."-shops
  3. Butikker der repræsenterer gode og også eksklusive gave-muligheder - også fra landet man besøger.
LeLe i det nye område - Rejseliv: Københavns Lufthavn har fået nyt shoppingområde LeLe i det nye område

1. Spisesteder

Nummer et på listen er selvsagt. Basis i behovspyramiden, og generelt set et sted, der ikke nødvendigvis bliver kælet for i alle lufthavne, men CPH har altid været god på det punkt, MASH, Gorms, Le Sommelier, Aamanns osv. har kvaliteten i orden, men har også været med til at holde godt liv i fordommen om, at et måltid i lufthavnen er dyrt.


Med tilkomsten af det nye område, har lufthavnen fået et næsten street-food inspireret food-court:

Cocks and Cows er rykket ind med fabelagtige burgere. LeLe har åbnet shop med asiatiske fornødenheder,
Tapa del Toro fyrer lidt spansk ind over og Gorm har åbnet sit 2. pizzeria i lufthavnen.

The Bird er klar med lækre toasts, Kissmeyer specialøl og cocktails. 

For ikke at forglemme Mikkeller, der har åbnet en var der åbner op for deres fantastiske verden af øl. Både to drink og to go, og fan-merchandise.


Min personlige favorit er også nytilkommer i CPH: Gode klassiske Pret a Manger. Det er ikke fordi maden er overdreven fantastisk, men fordi jeg rejser så meget med arbejde, er jeg mere til lette, hurtigere og sunde alternativer end et helt tungt dinner-set. 

ANNONCE
Rejseliv: Københavns Lufthavn har fået nyt shoppingområde

2. "Shit, jeg har glemt..." - shops

Lad mig uddybe: Shit, jeg her glemt min telefonlader. Shit, jeg har glemt at pakke nok undertøj. Shit, jeg har glemt min kuffert i en anden lufthavn. Shit, jeg har glemt at købe en gave til kæresten...

Scenarierne er mange, og mulighederne ligeså.

Personligt er der ikke noget jeg hader, meget mere end de overprissatte Travel Electronics butikker, der casher sindssygt ind på folks glemsomhed. Derfor er det super fedt, at du nu kan samle en billig powerbank eller oplader op i Flying Tiger Copenhagen.

Svenske ARKET er også rykket ind. Den lækre multistore sælger lidt af hvert, og et udvalg af kuriositeter, kombineret med faste beklædningsserier til både mænd og kvinder, en kaffebar og lufthavnens lækreste cinnabuns. ARKET er et genialt sted at aflægge et besøg, hvis du skal have fat på lidt ekstra basic t-shirts eller en håndfuld tights - uden at blive ruineret.

En anden butik der længe har boet i lufthavnen, og som også er en god destination for prisbillige sidste-øjebliks tøjkøb er H&M, der også fører deres Men kollektion.

ANNONCE
Wood Wood CPH - Rejseliv: Københavns Lufthavn har fået nyt shoppingområde Wood Wood CPH

3. Den ekstraordinære shoppingoplevelse


Lufthavnsshopping er ikke billigt, men heller ikke dyrt - og hvis du er typen der rejser på ferie for at slappe af, kan man ligeså godt overstå diverse køb i transfer-vinduet.

Wood Wood har åbnet en virkelig lækker butik i det nye område - og der er kælet for udvalget, som ud over eget mærke også bærer brands som The North Face, Sun Buddies, Carhartt, Commes Des Garcons, Nike og New Balance

Hvis du er lidt mere til den voksne side, har Sand Copenhagen åbnet en flot butik, og er du til spansk fashion bør du tjekke Massimo Dutti. Der er også en spritnye butikker fra Hugo Boss, Lacoste og Tiger of Sweden. 

Desuden er jeg nødt til at nævne LEGO-butikken, der for nylig har fået en overhaling og har et kæmpe udvalg af de helt store modeller, dem som voksne også bliver børn, når de får øje på. 

Tjek butikkerne i galleriet, så du ved hvad du skal tjekke næste gang du er i lufthavnen 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce