Connery

Reddit fortæller: Den pinligste situation, vi nogensinde har været i

Akavet as fuck!

Vi har sikkert alle været ude for noget tåkrummende pinligt, som vi mest af alt vil holde for os selv og tage med os i graven for at undgå nogensinde at skulle snakke om det igen. Desværre. For ofte er det pinlige jo ret sjovt!

Heldigvis er folk på askreddit mere end glade for at fortælle om deres pinlige oplevelser under tråden What was the most genuinely awkward situation that you've ever witnessed or experienced?

Anonym: Min kæreste og jeg gik ind på hendes værelse, som hun delte med sin roomie på college. Vi så, at hendes roomie lå under dynen, og vi tænkte, at hun sikkert så tv eller noget, så vi sagde hurtigt "hej" og lagde os på min kærestes seng. Hendes roomie havde ret høj lyd i sine høretelefoner, fordi vi hører pludselig en lyd - det lyder lidt som vibrationer. Ingen af os nævner det, men efter 10 minutter bliver lyden højere, og det ligner, hun bevæger sig under tæpperne. Vi nævner det for hinanden og beslutter, at i stedet for at lade hendes roomie vide, at vi er der, går vi bare stille og roligt ud igen. Så det gjorde vi, og hun ved stadig ikke, hvad vi har overværet. 

Meraxes26: Da jeg var teenager, havde jeg ikke min egen bil. Jeg ville spørge min mor, om jeg måtte låne hendes bil, så jeg kunne købe is med min søster. Da jeg kom ind i soveværelset, ser jeg, at min mor græder rigtig meget. Hendes bedste vens søn, som var på min alder, havde lige begået selvmord ved at hoppe ud foran et tog. Jeg ved ikke, hvordan jeg kunne være så hjerteløs, men jeg spurgte, om jeg stadig måtte låne bilen for at købe is. 

Daddy4444: Da jeg gik i high school, var jeg med min kammerat i Walmart, fordi han skulle købe glidecreme og sådan, men ingen kondomer. Han synes pludselig, det var vildt pinligt at købe alt det, så jeg sagde, at jeg nok skulle gøre det. Da kassedamen scanner tingene, kigger hun på mig og siger "kan det virkelig passe, du skal have alt det her, men ingen kondomer?" Imens jeg gjorde alt, jeg kunne, for at holde masken, svarede jeg "han kan ikke blive gravid", imens jeg pegede på min ven. Hun fik et meget sjovt udtryk i ansigtet, men sagde ikke mere. 

Cheerful-Litigant: Min datter kiggede igennem billeder fra hendes sidste skoledag på sin fars telefon. Det betød så også, at hun kom til at se de nøgenbilleder, jeg havde sendt ham. 

Scrappy_Larue: På et tidspunkt, da jeg var ude at flyve, sad der en meget stor dame på sæderne bagved. Da flyet lander og vi venter på at komme ud, vender en mand sig om og siger til hende: "Ja, lige nu ville være et rigtig dårligt tidspunkt at føde på!" - Jeg vidste det allerede, men damens blik gjorde det bare endnu mere sikkert - hun var overhovedet ikke gravid. 

Phil_Drill: Ifølge min kæreste brokkede hendes søsters kæreste sig over, at han aldrig fik sex.. til hendes fucking far. thefireducky: Jeg så mine forældre have sex, og da de opdagede mig, sagde de "tag tøj på, vi skal på Wendy's", og så fortsatte de ellers bare. 

throwaway2018guy: Jeg er en fyr, og da jeg var omkring 15 år, opdagede jeg, at jeg godt kunne lide at stikke ting op i numsen, mens jeg onanerede. En dag brugte jeg min brors tandbørste (enden uden børste). Da jeg var færdig, lagde jeg den på vasken, tog et bad, tog tøj på og forlod badeværelset... Omkring 4 timer senere hører jeg min bror råbe gennem hele huset "YO WHAT THE FUCK!", så jeg løber derud. Han skriver "HVAD HAR DU LAVET MED MIN TANDBØRSTE?", og jeg kan se, at den ligger på badeværelsesgulvet - med lort på. Jeg tænker fuck! Jeg glemte at smide den ud bagefter. Så jeg skynder mig at sige, at jeg havde tabt den i toilettet og ikke vidste, hvad jeg skulle gøre af den. Han råber af mig: "SÅ DU LAGDE DEN PÅ VASKEN?! JEG HAR RØRT VED DEN!" - Jeg er bare glad for, at han ikke vidste, at jeg havde haft den i røven - men jeg dør stadig lidt over, at han rent faktisk samlede den op. 

_ZeroRoy_: Jeg gik hen bag en, da jeg troede, det var min søster og spurgte: "Hey, hvor mange penge har du på dig?" - Hun vendte sig om, og det var ikke min søster. Jeg sagde bare undskyld og gik. 

Phil_Drill: Jeg var på roadtrip og sad på passagersædet og skrev frække beskeder med min kæreste. Midt i samtalen får jeg en besked, hvor der står "Husk at stoppe et sted og få noget søvn i nat, lad være med at køre hele natten." Jeg gik ud fra, det var endnu en besked fra min kæreste, så jeg svarede, at eftersom hun havde gjort mig så liderlig nu, var det usandsynligt, jeg ville få noget søvn overhovedet. 

Beskeden viste sig at være fra min mor. 

11212196: Min kæreste og jeg købte kondomer og glidecreme, og kassemanden svarer med sit sædvanlige "hav en god aften" - men denne gang begynder han bare at grine ekstremt højt og akavet, fordi han tænker over konteksten - hvilket gjorde det hele endnu mere akavet. 

rappity_rap_rap: Jeg var ude at spise morgenmad med min far, da en kvinde ser os og kommenterer på, hvilket flot par vi er. Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor hun fik den tanke, at vi var et par. Der er 35 år imellem os. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce