Connery

Reddit fortæller: Akavede "han står lige bag mig, ikke?"-situationer

"Det er over 25 år siden, og jeg har det stadig dårligt med det i dag"

Vi var alle prøvet det: Snakket grimt om et menneske, som ikke skulle høre samtalen.

Problemet er bare, at det gør de sommetider alligevel. Og det kan hurtigt blive akavet.

Rigtig akavet.. 

Spinach1991

Jeg var til fest og hørte, at en fyr, jeg kender fra uni, også var der. Han var fin nok, men jeg har altid følt, han var lidt creepy overfor kvinder. Jeg kan ikke huske mine præcise ord, men jeg spurgte pigerne, jeg var sammen med, om de også synes, han virkede ret creepy. De var enige med mig, og da vi alle vendte os om, stod han lige bagved os. Jeg har aldrig skyndt mig så meget ud på dansegulvet før.

ANNONCE

ShihTzu1

Jeg talte rigtig grimt om en underviser, jeg havde haft. Altså rigtig grimt. Pludselig ser jeg, at den fyr, jeg snakker med, diskret prøver at give mig et hint om noget. Jeg fortsætter med at snakke, imens jeg prøver at finde ud af, hvad det er, han forsøger at fortælle mig, da det pludselig slog mig.. Heldigvis sagde jeg ikke noget, der indikerede, hvem jeg snakkede om, i den tid, min underviser stod bagved mig, og jeg prøvede at forme historien sådan, at jeg snakkede om en helt anden. Vores underviser spurgte herefter, hvem jeg snakkede om, og jeg sagde ”nå.. en af vores gæsteforelæsere, som vi havde i denne uge, jeg kan ikke helt huske navnet.” Han svarede: ”ah ja, dem kan man ikke altid være heldige med,” smilte til mig og gik videre..

Mustard_in_my_coffee

Jeg på et tidspunkt ud at spille med mit band. Der var en pige, som var klædt meget provokerende og dansede som en stripper lige foran scenen. Efter koncerten står vi i baren og trommeslageren spørger, hvem pigen er. Jeg vidste godt, hvem hun var. Hun var en typisk band girl, som gik i seng med mange fyre fra bands. Hun var også i en meget slem bilulykke for år tilbage, hvor hun blev hjerneskadet. Hvad jeg ikke vidste var, at hendes kæreste også var i bilen på det tidspunkt, og han døde. Jeg fortsatte altså med at fortælle trommeslageren historien, alt imens hendes afdøde kærestes bror stod ved siden af mig i baren. Han har åbenbart vendt sig om og stirret på mit baghoved, imens min trommeslager prøver at få mig til at tie stille, hvilket ikke lykkedes. Jeg tog en snak med broren, som heldigvis viste sig at være ret forstående overfor situationen. Han var ikke glad, men forstående. Jeg havde det helt forfærdeligt. Jeg løb faktisk ind i ham et par måneder efter, hvor vi snakkede og fik et par øl. På min regning, selvfølgelig.

Baccpacc

Jeg arbejdede på en fabrik, og i en frokostpause, da min kammerat og jeg var ude at ryge, gjorde vi nar af vores chefs udtale. Vi opdager pludselig, at vi står under hendes kontor, og vinduet er, selvfølgelig, åbent.

Kristinstormrage

Jeg arbejder på et hospital og ser derfor ofte nye læger. På et tidspunkt går jeg ud på gangen og spørger en af de andre sygeplejersker, hvem den nye, lækre læge i rum 5 er? Og der stod han så. Lige ved siden af mig og præsenterede sig selv.

ANNONCE

Whateverspicegirl

Min veninde og jeg havde et kæmpe crush på en noget ældre mand (rig, flot, virkelig sød og sjov). Vi så hans kone for første gang, og som aftenen skrider frem, og som de dumme 16-årige, vi er, siger vi noget i stil med ”Jeg kan slet ikke tro, det er Gregs kone! Hvordan i alverden har hun fået fat på ham?” – Ud af øjenkrogen ser vi en dame, der stirrer meget vredt i vores retning, og det er – selvfølgelig – Gregs kone, som har overhørt os.

Det er over 25 år siden, og jeg har det stadig dårligt med det i dag.

Hotsauce_shivers

Vi var i byen, og en virkelig dårlig DJ spillede. Musikken stoppede et kort øjeblik, og jeg sagde, ”åh, er DJ-forfærdelig endelig færdig?” Jeg vendte mig om, og han stod lige bag mig og så ret trist ud. Mine venner sagde, at i det mindste fik han det nu at vide.

Jay-Bird23

En gruppe venner og jeg snakkede om en ny pige, der lige var startet på vores skole. Hun datede en velkendt fyr, og alle hadede hende for det. Hun hed Diamond. Jeg sagde for sjov, at hendes kælenavn nok var Cubic Zirconia. Alle grinede. De stod begge to lige bagved mig. Jeg følte mig som en kæmpe nar.

[Kilde: Reddit

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce