Connery

Redaktionens tilbageblik: Årets Sang el. Album

sød musik for dine ører!

Redaktionens tilbageblik: Årets Sang el. Album
Årets sang/album – (Michael Pallisgaard)
Årets Sang er i visse øjne, måske, en smule atypisk af valg, for hvor ofte rammer en sang fra et soundtrack plet på den måde, som Ed Sheerans ”I See Fire” har ramt plet ved mig? Ginger-boy himself har begået intet mindre end en genistreg med det nummer, der om noget kan være med til at definere Hobitten 2. Hjertegribende og paradesænkende og med Eds forførende og insisterende vokal der kun understøttes af hans musiske talent.
Årets Album er en helt anden boldgade. Det tager sit udspring blandt håndmadder, fiskekuttere og blondiner med overdimensionerede silikonebryster; Esbjerg.

Med fare for at ende med en hyldestfanfare bland Dronning Louises Bros påtagede socialistiske hipsteryngel, udråber jeg The Floor Is Made Of Lava’s ”Kids & Drunk” til Årets Album. Et album der vinder ved gentagne gennemlytninger og især nummeret ”Traditional 84”, der om noget kunne danne temasang for mit gadedrengeløb langs Nørrebrogade og hen til grødbaren Grød i Jægersborggade, hvor jeg iført min Carhartt strikhue og Mads Nørgaard Kansasvest, ville nyde livet og lade mit pinlige overskæg gro.
ANNONCE
Redaktionens tilbageblik: Årets Sang el. Album
Årets sang/album – (Ronnie Mortensen)
Jeg er ikke den store ekspert inden for musikken og hører generelt kun guilty pleasures og hvad radioen nu spiller. Derfor bruger jeg den her omgang til at hænge en sang ud, som aldrig burde være blevet lavet. Den norske komikerduo Ylvis lavede en af de mest virale og idiotiske landePLAGER med The Fox (What does the fox say?). De kunne ikke synge, sangen var latterlig og irriterende og burde bare være gået i glemmebogen. Der er noget galt rundt omkring, når sådan en omgang mundbæ kan blive en af de mest sete Youtubevideoer.
ANNONCE
Redaktionens tilbageblik: Årets Sang el. Album
Årets sang/album – (Rasmus Krarup)
Da det kom til bedømmelsen af Årets bedste musikalbum, var jeg i vildrede, indtil The Real Slim Shady dukkede op fra mørket og smed endnu en konge-LP på banen! ’The Marshall Mathers LP 2’ er uden tvivl min favorit til årets musik, da han lige på falderebet i året 2013 fjernede alt tvivl om, hvorvidt Eminem havde mistet sit talent.
Vi havde længe ventet i spænding på, hvad Eminem havde i godteposen, mens han holdte lav profil, og man må konkludere, at det var ventetiden værd! Albummet er den ene lyriske overhaling efter den anden af diverse mennesker, som sangeren ser skævt på, mens en lidt mere alvorlig og opfindsom tone gør, at sangene ikke blot bliver til ren tilsvining.
Eminem er tilbage med stor stil og fortjener prisen for Årets bedste album!
ANNONCE
Redaktionens tilbageblik: Årets Sang el. Album
Årets sang/album – (Søren Eskholm)
Der er udkommet mange gode albums i 2013, både fra debuterende artister og fra nogle af de gamle rotter i faget. Personligt synes nogle af de helt store har været Eminems ”Marshall Mathers LP 2”, Jay-Z’s ”Magna Carta Holy Grail”, Kings of Leons ”Mechanical Bull” og John Legends ”Love In The Future”. Men ingen af disse albums er, efter min mening, årets bedste. Det er derimod nydebuterende danske Kristina Renée med sit album ”Taming Tigers”, produceret af Frederik Nordsø. Det er svært at placere det i en genre, men vi er nok ovre i noget blød pop. Renee og Nordsø har sammen skabt et fantastisk lydunivers, hvor det lydmæssigt ikke handler om hvor meget der kan være, men om hvor lidt der skal bruges. Det er luftigt og fyldt af rum, og med mange fine detaljer. Det bliver spændende at se, hvor meget vi kommer til at høre til hende fremover. Giv det et lyt!
ANNONCE
Redaktionens tilbageblik: Årets Sang el. Album
Årets sang/album – (Lasse Madsen)
Jeg ved ikke nødvendigvis hvad god musik er, så jeg vil ikke lade som om her. Jeg er blevet fortalt at Kanye West er en dygtig musiker og ikke bare en arrogant, mentalt forstyrret mand der laver lyde så bizarre at kritikere er nød til at kalde det kunst for ikke at miste ansigt.
Jeg er stadig skeptisk.
Jeg føler på præcis samme måde omkring hele dub-step genren.
Jeg valgte The 1975 som årets album fordi det er et album jeg har nydt og hvor der har været flere sange jeg hørte end skippede.
Hvilket jeg desværre ikke kan sige for de fleste albums jeg hører for tiden.
Wikipedia beskriver det som et alternative rock/indie rock band.
Hit-singler er Chocolate og Girls.
Giv det et lyt og fortæl mig så hvor forkert jeg er på den i kommentarfeltet.
 
Seriøst.. Fuck Yeezus.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce