Connery

Realityshows

Er kendissen en døende race?

Er du god til at vise din krop, god til at være single, er du under 20 år med barn eller måske har du en mor derhjemme? Tillykke! Så har DU også chancen for at blive kendt!

Det er efterhånden ingen kunst at blive vist på tv i de bedste sendetider. Alle kan bruges, især hvis vedkommende er villig til at fremstå ,som en ekstrem stereotyp.
ANNONCE
Jersey Shore (Billede fra http://abbieblog-abbie.blogspot.com/ ) - Realityshows Jersey Shore (Billede fra http://abbieblog-abbie.blogspot.com/ )

Hey, hvad?

Forleden da jeg sad og zappede mig gennem kanalerne på mit fjernsyn, fik jeg invitation til 4-stjerners middag med alle de kendte, såsom ”ham der var med i blackout”, ”Ham der sang Rasmus Seebach og uploadede det til youtube” samt mange flere.
Wow, er det dér hvor vi er henne nu? Efter min mening, en smule søgt.
ANNONCE
Hey, det er sgu da ham den kendte! Du ved, ham nede fra pizzaria'et! (Billede fra http://www.thecolorsmagazine.com/2009/08/3-facts-copenhagen/ ) - Realityshows Hey, det er sgu da ham den kendte! Du ved, ham nede fra pizzaria'et! (Billede fra http://www.thecolorsmagazine.com/2009/08/3-facts-copenhagen/ )
Hvis denne hype fortsat stiger i popularitet, tror jeg ikke på at vi har kendte tv-navne om 40 år.
Jeg mener ikke at kendte mennesker er bedre til at stå foran skærmen end os andre, men hvis produktionsselskabernes mening virkelig var at vise ”almindelige mennesker” i tv, så tror jeg de har taget fejl af deres egne castingevner.

 

Intet er sort og hvidt


Lad mig sige det fra start, og forstå mig ret – jeg er ikke modstander af absolut alle former for realityshows. F.eks. fandt jeg Discovery Channel’s ”The Colony” skideskæg. Da reality genren er utrolig bred, vil jeg prøve at pejle mig ind på dét, der virkelig forstyrrer mig. Dét som irriterer mig så grænseløst, er den trend der lader visse unge mennesker fremstå åndssvage på landsdækkende tv.

Hvis det er fordi de unge virkelig brænder for en tv-karriere, vil jeg ønske for dem at de bliver en smule mere kritiske og selektive med hvad jobs de tager. De forkerte shows er ikke ligefrem flatterende for deres ry. Når han og hun snakker til kameraet, bliver der ikke lagt mange tanker i, at netop disse optagelser kan være en udløser for noget negativt. Optagelser der bliver klippet og klistret sammen, indtil det ligner det som vi kalder underholdning. Handling får konsekvenser, og i dette tilfælde en ordentlig røvfuld af dem.

Jeg forstod reality’s popularitet da bølgen startede. Det var nyt og spændende. Der var ikke så mange forskellige shows af slagsen. Men nu da vi svømmer i dem er jeg ved at drukne.

 

Mysteriet om Paradise Hotel:

Jeg har set Paradise Hotel af flere omgange. Ikke så meget fordi jeg forstod hvad der foregik, for det gjorde jeg ikke. Hvad går det ud på??
Det er ikke en forhindringsbane deltagerne skal igennem, det er ikke en quiz, hvor de skal have svarene rigtige.
Følgende ting ved jeg: Det er unge mænd og damer der ikke virker særligt glade for hinanden, på nær de romantiske/erotiske relationer imellem. De er et tropisk sted og de snakker meget. Der er vist også noget med nogle grupper. Hvad laver de? Hvis nogen har svaret må de meget gerne oplyse mig.

 

Mit hoved er ømt af facepalms


Et kæmpe fænomen var og er stadig Jersey Shore, som er et utroligt populært reality show i USA. ”Stjernerne” i showet kasserer massive summer penge ved at holde ferie og drikke hjernen ud. Resten af tiden bruger de på at skændes. De helt unge seere sidder klistret foran skærmen og suger serien til sig…
Jeg ved godt at de fleste børn har evnen til at skelne, men mindst lige så mange har den altså ikke.

Giver det ikke en lille smule anledning til bekymring?


Da ingen kan få nok af det gode, har vi nu den fornøjelse at kunne se Jersey Shore i en herlig dansk udgave i form af ”Kongerne af marienlyst”. Hurra. Hvis jeg ville se fordrukne, uanstændige unge mennesker ville jeg gå på Craisy Daisy.

Kan jeg få lov at høre noget musik på MTV? Næh nej, jeg får smidt ”Sweet Sixteen”, ”The hills” og ”Brooke knows best” i hovedet i stedet… Suk.
ANNONCE
She really does. (Billede fra vh1.com)) - Realityshows She really does. (Billede fra vh1.com))
Herregud, et par reality shows ville være okay, men behøver de fylde det hele? Af en mærkelig grund tiltrækker realityshows seere i spandevis, som fluer om en lort. Derfor forstår jeg godt at TV-selskaberne vælger at at smide det i deres programmer, men det er frustrerende.
Jeg er i hvert fald i et fortvivlende elske/hade forhold med min fjerner lige nu.

Hvad er din holdning til realityshows?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce