Connery

Real Steel - Kickstarter 2012 af med et knock-out af en drengerøvs film

Fabelagtig underdog historie om en lille rusten robot, der kæmper sig op og i bogstaveligste forstand bliver Heavy "metal" weight champion.

5 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor: 100%
 
Teknisk information:
Original titel: Real Steel
USA, 2011
Instruktør: Shawn Levy
Medv.: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, James Rebhorn, Anthony Mackie og Dakota Goyo
Genre: Action/Drama/Sci-Fi
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS/SDDS
Længde: 127 min
Bio premiere: 5. januar 2012
Distributør: Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures Releasing
ANNONCE
Robot boksning er fremtidens mest populære sportsgren. Kæmpemæssige transformers lignende robotter sønderbanker hinanden, så gnisterne flyver og olien sprøjter, til stor underholdning for det homosapiske publikum. Eks bokseren Charlie Kenton (Hugh Jackman) har ikke megen held med sin bokse robot Ambush, der bliver totalt smadret under en kamp og Charlie kan derfor ikke betale sin gæld af til div. spille hajer.

Derfor er gode råd dyre for Charlie. Hans situation bliver bestemt ikke nemmere, da han får at vide, at hans ekskæreste er død og han er nødt til at tage sig af sin 10 årige søn Max (Dakota Goyo), som han aldrig har mødt, mens Maxs moster og onkel er på bryllupsrejse. Til at starte med nægter Charlie, men da den stenrige onkel Marvin (James Rebhorn) tilbyder Charlie 100.000 dollars for at passe Max i tre måneder, så de kan være på ferie i fred, kan Charlie ikke modstå tilbuddet. Til at starte med er Charlie og Max bestemt ikke gode venner, men det skal snart ændre sig.
ANNONCE
Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures - Real Steel - Kickstarter 2012 af med et knock-out af en drengerøvs film Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures
En sen nattetime tager Charlie, nemlig Max med på lossepladsen for, at finde reservedele til sin ødelagte robot. Her finder Max en gammel sparringsrobot begravet i mudderet. Han insisterer på, at få den med hjem og efter et heftigt skænderi bruger de to herre resten af natten på at grave robotten fri og rense den af for mudder.

Langsomt reparerer og opgraderer Max robotten, som han kalder for Atom. Han giver den voice command og tilføjer en skyggeboksnings funktion, så Charlie kan bruge sine gamle bokse tricks fra sidelinjen, i stedet for et traditionelt joystick. Sammen fører de Atom til tops og han ender med, at få en chance for at slå den ubesejrede mester; Zeus.
ANNONCE
Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures - Real Steel - Kickstarter 2012 af med et knock-out af en drengerøvs film Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures
Da jeg i sin tid så traileren til Real Steel tænkte jeg; ”Jesus! NU er bunden nået!” Men jeg tog fejl. Real Steel er fuldt ud lige så spændende, rørende og opløftende, som en hver anden sportsfilm. Nå robotterne kæmper mod hinanden i ringen, er det fuldkommen som at se f.eks. Rocky Balboa kæmpe for sin mestertitel. Man sidder på det yderste af sædet og bider negle af bare spænding.

Selvom filmen foregår i fremtiden, er der noget nostalgisk over den på en eller anden måde. Måske er det robotternes old school ”80’er” udseende eller den klassiske, velkendte underdog historie, der her blot har fået et lille twist? Faktum er i hvert fald, at filmen formår at ramme sit publikum lige i solar plexus.

Der udover er  filmen også forholdsvis børnevenlig så, hvis din søn, bror, fætter eller whatever har set en af Transformers filmene,  kan han også sagtens se Real Steel. Jeg har i hvert fald allerede bestilt billetter til min 6 årige nevø og mig selv. Så er det vidst kun tilbage at sige; LETS GET READY TO RUUUBMLEEEEE!!!!!!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce